CHP Seyhan'ın Yeni Başkanı Bengül

Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Gençlik Kolları İlçe Kongresi yeni başkanını seçti.

04 Aralık 2017 Pazartesi 14:34
CHP Seyhan'ın Yeni Başkanı Bengül

ADANA / Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’n de iki listenin büyük çekişmesine sahne olan kongreye partililer yoğun ilgi gösterdi. Büyük çekişme içerisinde gerçekleşen kongrede Süleyman Bengül ile Sırrı Dağlık’ın listeleri yarıştı. 765 oyun kullanıldığı seçimler sonunda kesin olmayan sonuçlara göre, Süleyman Bengül 367, Sırrı Dağlık ise 347 oy aldı. Bu sonuçların ardından CHP Seyhan Gençlik Kolları’nın yeni başkanı Süleyman Bengül oldu.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından kongreye katılanlara teşekkür eden Bengül, “Bu kongrede bizi yalnız bırakmayan tüm yoldaşlarımıza teşekkür ederim. CHP gençliği olarak partimizin daha da büyümesi için var gücümüzle sokaklarda ve mücadelenin içinde olacağız. Hiç bir genç arkadaşımı ayırmadan hep birlikte aydınlık özgür yarınlar için mücadele edeceğiz” dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15