CHP'li Mevlüt Dudu 'Adalet Korteji'nde!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'a doğru yola çıktığı 'Adalet Yürüyüşü'nde Ankara şehir merkezi dışına ulaştı. Yürüyüşün 2. gününde Kılıçdaroğlu'na milletvekilleri ve vatandaşlar da eşlik ediyor.

16 Haziran 2017 Cuma 12:55
CHP'li Mevlüt Dudu 'Adalet Korteji'nde!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'a doğru yola çıktığı 'Adalet Yürüyüşü'nde Ankara şehir merkezi dışına ulaştı. Yürüyüşün 2. gününde Kılıçdaroğlu'na milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş da eşlik ediyor.

CHP Hatay Milletvekili ve PM Üyesi Av. Mevlüt Dudu da adalet kortejine eşlik eden isimler arasında yer alıyor. CHP'nin çalışkan ismi yürüyüş esnasında sosyal medya üzerinden canlı yayınlar yaparak kamuoyona olay yerinden sıcak bilgiler aktarıyor.

BAHÇELİ'Yİ ELEŞTİRDİ

Bahçeli'nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından başlatılan "Herkes için adalet" temalı (15 Haziran 2017)  yürüyüş hakkındaki eleştirilerini sert bir dille yanıtlayan Dudu, Twitter üzerinden aşağıdaki görseli paylaştı ve altına şu notu düştü; "Merak ediyorum, bu zavallının arkasından yürüyecek kimse kaldımı"

 

Son Güncelleme: 16.06.2017 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15