Diden Engin, Sarıyer'de hızla çalışmaya devam ediyor

24 Haziran seçimleri için milletvekili adayı olmamasına rağmen, saha çalışmalarına ara vermeksizin aktif bir şekilde devam eden CHP İstanbul Milletvekili Didem ENGİN, Sarıyer ilçesindeki seçim bürolarını ve seçim çadırlarını ziyaret ederek çalışmalara destek oldu.

14 Haziran 2018 Perşembe 10:50
Diden Engin, Sarıyer'de hızla çalışmaya devam ediyor

SARIYER'İN VEKİLİ SARIYER'DE KARIŞ KARIŞ ÇALIŞIYOR

Kendisi de Sarıyerli olan Didem ENGİN, milletvekilliği süresince Sarıyer'in ve Sarıyerlilerin sorunlarıyla yakından ilgilenerek bu sorunların çözümü için Meclis'te aktif bir çalışma sergiledi. 24 Haziran seçimleri için milletvekili adayı olmamasına rağmen çalışma temposuna ara vermeyen Didem ENGİN, Sarıyer ilçesinin farklı noktalarında seçim çalışması yapan parti emekçileriyle bir araya gelerek onlara destek oluyor.

 

SEÇİM ÇADIRLARINI VE SEÇİM BÜROLARINI ZİYARET ETTİ

Geçen hafta Sarıyer Bağlar’da esnaf çalışması yapan Didem ENGİN, diğer ilçelerdeki çalışmalarının yanı sıra Sarıyer’de de aktif çalışmaya devam ediyor. Sarıyer Merkez, Hacıosman ve Ayazağa mahallelerinde seçim çadırlarını ziyaret eden Didem ENGİN, parti emekçileri ve Sarıyerlilerle bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Didem ENGİN, hem Cumhurbaşkanlığı seçiminde Muharrem İNCE’ye hem de parlamento seçiminde CHP’ye oy istedi. İstinye ve Ferahevler mahallelerinde bulunan seçim bürolarını da ziyaret eden Didem ENGİN, parti emekçilerinin gösterdiği özveri ve emek için teşekkür etti.

 

SARIYER İLÇE BAŞKANLIĞI’NIN DÜZENLEDİĞİ İFTARA KATILDI

CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın Kireçburnu’nda düzenlediği iftara katılan Didem ENGİN, bir konuşma yaparak iftarda emeği geçen tüm parti emekçilerine teşekkür etti ve 24 Haziran’da tüm Türkiye’nin sandıklarda TAMAM diyeceğine yürekten inandığını belirtti.  

DİĞER İLÇELERDEKİ ÇALIŞMALARINA DA HIZLA DEVAM EDİYOR

Diğer ilçelerdeki esnaf çalışmaları ve seçmenlerle buluşma gibi çalışmalarını da hızla devam ettiren Didem ENGİN, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İNCE'nin Sakarya ve Kocaeli mitinglerine ve İstanbul 3. Bölge’deki Küçükçekmece, Bahçelievler, Bağcılar ve Esenyurt mitinglerine de katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15