Erdoğan polislere müjdeyi verdi: Aylık net...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yeni dönemde polislerimiz emeklilik ek göstergelerini 3 bin 600’e çıkarıyoruz. Böylece yükseköğrenim mezunlarında emekli olduklarında alacağı maaşlarda yüzde 21 civarında artışa gitmiş oluyoruz. 25 hizmet yılı üzerinden hesaplandığı zaman aylık maaşlarında net 533 liralık; emekli ikramiyelerinde ise net 17 bin liralık bir artış meydana geliyor” dedi.

27 Mayıs 2018 Pazar 10:52
Erdoğan polislere müjdeyi verdi: Aylık net...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN POLİSLERE MÜJDE: İKRAMİYELERDE NET 17 BİN LİRALIK ARTIŞ


Polislere müjde veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Emniyet teşkilatımızın huzur içinde gönül rahatlığı içinde polisimizi her açıdan desteklemeye devam ediyoruz. Özellikle kırsalda lojmanlar konusunda özlük hakları eğitim, teçhizat, maaşlara kadar gibi pek çok çalışmayı hayata geçirdik. Şimdide polislerimizi yıllardır hasretini çektiği düzenlemeyi hayata geçiriyoruz. Yeni dönemde polislerimiz emeklilik ek göstergelerini 3 bin 600’e çıkarıyoruz. Böylece ülkemiz için fedakarca görev yapan polislerimizi verdikleri emeğin karşılığını emekliliklerinde almalarını sağlıyoruz. Yükseköğrenim mezunlarında emekli olduklarında alacağı maaşlarda yüzde 21 civarında artışa gitmiş oluyoruz. 25 hizmet yılı üzerinden hesaplandığı zaman aylık maaşlarında net 533 liralık; emekli ikramiyelerinde ise net 17 bin liralık bir artış meydana geliyor. Aynı şekilde öğretmen, hemşire, din görevlileri bu artıştan faydalanacaklar. Toplamda 1 milyon 412 bin kişiyi ilgilendir bu düzenlemeden emeklilerimiz dul ve yetimleri de istifade edecek. Ülkemizin ekonomisi güçlendikçe imkanlar dahilinde size daha fazla yansıtacağız” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15