Erdoğan: Televizyonlara talimatı verdim, bunları yayınlayın

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, siyasetin bir yarış olduğunu söyleyerek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. "Hatay'da 6 baraj yaptığımızı söylüyorum, ana muhalefetin başındaki zat Hatay'da baraj yok ki diyor. Eline diline dursun. Senin kılavuzun kim, ona bak. Bunun kılavuzu karga" diyen Erdoğan, " Televizyonlara talimatı verdim. Bizim oradaki bütün barajları yayınlayın" ifadesini kullandı.

20 Mart 2019 Çarşamba 14:35
Erdoğan: Televizyonlara talimatı verdim, bunları yayınlayın

Erdoğan, Ankara'da Ankapark'ın açılış töreninde konuştu. Ankapark'ın elektriğinin bir kısmını kendi üreteceğini söyleyen Erdoğan, "Çevre dostu bir proje" dedi. Erdoğan, Ankapark için eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e teşekkür etti.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Başta Melik Gökçek kardeşime, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

"Elbette bizim de zaman zaman eksiğimiz oldu ama ben tüm belediye başkanlarıma, bakanlarıma söylüyorum, şunu iyi bilin, halkımın gönlünü kıran benim de gönlümü kırmış olur. Daha hızlı koşmak isteyip de engellere takıldığımız dönemler de oldu.  Bürokratik oligarşiden darbeci zihniyete kadar pek çok şeyle karşı karşıya kaldık.,

"Benim belediye başkanım böyle dese kapıya koyarız"

"CHP'nin Hatay belediye başkanı ne diyor, 'Oy yoksa yol da yok, hizmet de yok, iş aş da yok.' Böyle kibir kulelerinden asla olmaz. Benim belediye başkanım böyle dese kapıya koyarız. 

"Televizyonlara talimatı verdim"

"Buradan sizlerin aracılığıyla tüm Türkiye'ye bir kez daha şu gerçeği ifade etmek istiyorum. Bize oy versin, vermesin her bir kardeşimin şuna dikkatini çekmek istiyorum. Siyaset özünde rekabettir, hizmet yarışıdır. Yalan değildir. Yalandan büyük bir felaket olamaz. Ben Hatay'da 6 baraj yaptık diyorum, ana muhalefetin başındaki zat Hatay'da baraj yok ki diyor. Senin kılavuzun kim ona bak. Bunun kılavuzu karga. Her şeyiyle televizyonlara talimatı verdim, bütün barajlarımızı yayınlayın. Bu adam nerede hangi barajlarımız var görsün. Akşam yalan, sabah yalan. Biz bunun yalanları nedeniyle biz aldığımız tazminatlardan bıkar hale geldik. Ama bu bıkmadı, şimdi milletvekilleri 5'er bin lira yardım sandığına para atıyorlar.

"Bizim siyasetimiz özgülük, demokrasi siyasetidir. Bizim siyasetimiz gönül siyaseti, gönülleri kazanma siyasetidir. Gönle giren her şey göze de hoş gelir. Seçim sandıktan önce kalplerde kazanılır. Bizim insana, milletimize, siyasete bakış açımız budur. Biz gönül yapmanın, gönüller kazanmanın derdindeyiz. Biz şehirleri ayağa kaldırmanın derdindeyiz. Biz Türkiye'yi dünyanın en güçlü 10 devletinden biri yapma peşindeyiz.

"31 Mart sonrasında da milletimize projelerimiz dışında en önemli vaadimiz olan gönül belediyeciliği sözünü veriyoruz. Kim ne derse desin Türk milletinin en büyük güç kaynağı kardeşliğidir, dayanışmasıdır. Bu milletin en önemli özelliği küllerinden yeniden doğmayı başarmasıdır. Dünyada bu kadar kısa süre içinde bizim kadar ağır saldırıya maruz kalan ayakta kalan başka ülke yoktur.

"Son 6 yıl içinde Gezi'deki sokak teröründen ekonomik sabotajlara kadar Ankara'nın şahit olmadığı hiçbir saldırı kalmadı. Ankara bunların üstesinden gelerek daha iyiye doğru yol aldı. Ankaralı kardeşliğinden taviz vermedi, sinmedi, pusmadı, geri adım atmadı, hainlere boyun eğmedi.

"Matruşka ittifakı"

"31 Mart seçimlerine Cumhur İttifakı olarak giriyoruz. Karşımızda dörtlü çete var, biliyorsunuz Kandil'den yönetiliyor. İşi sıkı tutmamız lazım. Çocuklarımız, huzurumuz, demokrasimiz için sandıklara sahip çıkmalıyız. 24 Haziran'dan bu yana Cumhur İttifakı olarak alnımızın akıyla çıktık.

"Ankara'yı herhangi birine teslim edemeyiz. Sahte senet imzalarla senet imzalayanlara teslim edemeyiz. 2 sefer seçim kaybedenle Mehmet Bey mukayese edilir mi? Sizden gizli saklı hiçbir işimiz yok. Muhalefet de matruşka ittifakı kurdular. Bay Kemal ve hanfendi ittifakın gerçek patronunun kim olduğunu gizlemeye dikkat ettiler. Kafasını kuma gömen devekuşu misali, milletin gerçeği görmeyeceğini zannettiler. Geçen hafta ittifakın gizli ortağı postayı koydu.

Erdoğan'dan Mansur Yavaş'a: Sahte senet cambazı 

Pandoranın kutusu açıldı, millet oyunu gördü, tezgâhın şifresini çözdü. Hakikati hakaretle örtemezsiniz, güneşi balçıkla sıvayamazsınız. Kelime oyunlarıyla benim Ankaralı kardeşlerimizi asla kandıramazsınız. "Sahte senet cambazı olduğunu öğrendi mi? Bunu bilenlerin bilmeyenlere anlatması gerekir mi? Ayrıca vergi kaçakçısı bu. Böyle bir aday Ankara'ya belediye başkan adayı oluyor. Bu ittifakın defolu adayından Ankara'ya fayda gelmez. Biz kimseye hakaret etmiyoruz, iftira etmiyoruz.

Son Güncelleme: 20.03.2019 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15