Erdoğan ve Yıldırım'dan bayram tatili açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin ne kadar olacağı ile ilgili tartışmalara "10 gün turizm açısından isabetli olur." diyerek katıldı.

11 Ağustos 2017 Cuma 14:25
Erdoğan ve Yıldırım'dan bayram tatili açıklaması

Kurban Bayramı tatili ile ilgili tartışmalara Erdoğan da girdi. Erdoğan, "10 gün turizm açısından isabetli olur." diyerek bayram tatilinin uzun olacağının sinyalini verdi.

YILDIRIM'DAN AÇIKLAMA

Öte yandan Kurban Bayramı tatili hakkında açıklama yapan Başbakan Yıldırım da, bayram tatili için kararın salı günkü Bakanlar Kurulu'nda verileceğini söyledi.

Başbakan Binali Yıldırım, Kurban Bayramı tatili hakkında açıklama yaptı. Başbakan Yıldırım, "Konuyu Salı günü Bakanlar Kurulu'nda değerlendireceğiz. Orada bir karar vereceğiz. Toplumun bir kesimi 'çalışmaya devam edeceğiz' diyor, bir kesim de 'tatile devam edelim' diyor. Artısı eksisini ele alacağız. Benim bu konuda şahsi fikrim olmaz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 11.08.2017 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15