Erdoğan'dan sanayicilere sert çıktı: B planını C planını uygularım bilesiniz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, döviz kurlarındaki yükselişe ilişkin sanayicilere ''Bankalara saldırarak döviz alma yoluna gitmeyin'' çağrısında bulundu.

12 Ağustos 2018 Pazar 20:34
Erdoğan'dan sanayicilere sert çıktı: B planını C planını uygularım bilesiniz!

Trabzon Valiliği tarafından organize edilen akşam yemeğine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu milleti ayakta tutmak sadece bizim görevimiz değil, sanayicinin tüccarın da görevidir. B planını C planını uygulamak zorunda kalırım bunu böyle bilesiniz” dedi.

Erdoğan, ''Biz ulusal bir çerçeve içinde kalmış değiliz, uluslararası bir ışıltı söz konusu. Milletin desteği arkamızda olduğu sürece kimse bizi hedeflerimize ulaşmaktan alıkoyamaz. Sabreden kimse zafere ulaşır, sabrettik sonunda zafere ulaştık. Sevr'i hayata geçirmek için vatanımızı işgal etmek isteyenler Tuz Gölü'nde salamura olmaktan paçayı son anda kurtardılar. Son bir asırdır birçok defa bu millete kefen biçenlerin tamamı eninde sonunda büyük bir hezimet yaşadı. 10 bin kilometrede öteden bize emir vermeye çalışıyorlar. Bu milleti hiç tanımıyorlar.'' ifadelerini kullandı.

Erdoğan, döviz kurlarında hareketliliğe ilişkin ise, ''Kur silahı üzerinden ekonomimizi sarsabileceklerini sanıyorlar. Türkiye'nin notunu imdirecekmiş. İndirsen ne yazar. Bu millet mandacılığı yüz yıl öncesi elinin tersiyle itmiş bir millet. Türkiye'yi tehdit etmek hiçbir kredi derecelendirme kuruluşunun haddi değildir. Milletimiz gönlünü ferah tutsun'' şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 12.08.2018 21:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15