Eren Erdem’den, MISIROĞLU İçin Suç Duyurusu

Sık sık , Atatürk'e yaptığı hakaretlerle gündeme gelen Kadir Mısıroğlu’nun basına yansıyan   ve  Atatürk heykellerini kastederek, "Heykellerin köpek leşi gibi sürüklendiğini göreceksiniz" sözlerine sert tepki gösteren CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, Ankara Cumhuriyet Savcılığına Suç duyurusunda bulundu.

05 Ekim 2017 Perşembe 16:22
Eren Erdem’den, MISIROĞLU İçin Suç Duyurusu

ATATÜRK ORTAK DEĞERİMİZDİR

Eren Erdem, "Atatürk sadece bizim değil tüm mazlum milletlerin ortak değeridir. Cumhuriyetimizin banisi, kurtuluş Savaşımızın Başkomutanıdır. Hiç kimsenin Atatürk’e hakaret etmeye hakkı yoktur. Buna birileri göz yumabilir sessiz kalabilir ama biz asla sessiz kalmayacağız" dedi.

Konuyu yargıya taşıdığını ifade eden Erdem, "Kadir Mısırlıoğlu hakkında suç duyurusunda bulundum. Bu olayı yakından takip edeceğim. Ancak bu sadece Eren Erdem’in sorunu değil, kamu adına görev yapan Yargının, İktidarın hatta Cumhurbaşkanının sorumluluğundadır. Herkesi kendi sorumluluğunu yapmaya davet ediyorum. Atatürk’e yapılacak her türlü saygısızlığın da karşısında olacağımızı, kamuoyumuza bir kez daha ifade etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayse gulten uze 2017-10-05 20:40:42

En cok arkasında amin diyenler beni uzdu kendi boynuna ipin gececeğini bile düsunmeden amin dediler oysaki ataturk un verdigi ozgurlügü yasiyorlar

banner15