"Genel başkan olmak ve ülkeyi yönetmek istiyorum!"

Siyasi partilerde yerel seçimlere yönelik kulis ve açıklamalar devam ediyor... CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, kendisiyle ilgili belediye başkanı adayı olacağına dair çıkan haberlere tepki gösterdi. İnce, haberlerin partililer tarafından bilinçli olarak yaptırıldığını iddia etti.

13 Ekim 2017 Cuma 11:30
"Genel başkan olmak ve ülkeyi yönetmek istiyorum!"

Halk TV'ye konuk olan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin kendisiyle ilgili olarak Bursa, Ankara, İstanbul gibi illere belediye başkanı adayı yapılacağı yönündeki söylenti ve haberlere tepki gösterdi.

HALA İDDİAMIN ARKASINDAYIM

İnce, "Ben geçmişte bir iddiada bulundum. 'Genel başkan olmak ve bu ülkeyi yönetmek istiyorum' dedim. Hala bu iddiamın arkasındayım, ama 2019 seçimleri öncesi aykırı ses çıkarmamaya çalışıyorum. Bir gün bakıyorum Ankara'ya, bir gün Bursa'ya, bir gün ise İstanbul'a aday oluyorum. Bunları küçümsüyor değilim ama bunu birilerinin kasıtlı olarak yaptırdığını biliyorum. Bu haberleri CHP'liler yaptırıyor" dedi.

Son Güncelleme: 13.10.2017 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15