Hangi lider daha çok reyting aldı?

24 Haziran seçimlerini 3 gün kala liderlerin TV programları tam gaz devam ediyor. Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün gece ekranlarda seçmenin karşısına çıktı. Üç liderin katıldığı programların izlenme oranları açıklandı.

21 Haziran 2018 Perşembe 13:02
Hangi lider daha çok reyting aldı?

Buna göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı Liderler Fox’ta programı seçim programları içinde en fazla izlenen program oldu. Program reytinglerde 4. sırada yer aldı.

ekran-alintisi

Kılıçdaroğlu’nu izlenme oranlarında Devlet Bahçeli takip etti.  Kılıçdaroğlu’nun programının bitmesinden sonra Devlet Bahçeli ATV Özel yayınında ekranlarda yerini aldı. Bahçeli’nin katıldığı program reyting sıralamasında 32’nci sırada yer buldu.

ekran-alintisi_1

Başbakan Yıldırım ise Kemal Kılıçdaroğlu ile aynı saatlerde İzmir’de TRT’nin konuğuydu. Başbakan’ın TRT HABER’de katıldığı program ise reyting sıralamasının 45’inci sırasında ancak kendine yer bulabildi. (Sözcü)

ekran-alintisi_2

Son Güncelleme: 21.06.2018 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15