HDP’'li Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı israfı gözler önüne serdi

31 Mart seçimleri sonrası HDP’den seçilen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı, mazbatasını aldıktan sonra belediye binasındaki kayyım yönetiminin israf ve şatafatını gösteren bir video yayımladı.

16 Nisan 2019 Salı 16:45
HDP’'li Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı israfı gözler önüne serdi

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Adnan Selçuk Mızraklı, 16 günlük gecikmenin ardından sabah saatlerinde il seçim kuruluna giderek mazbatasını aldı.

Adliye çıkışında bir açıklama yapan Mızraklı, “Asıl mazbatamızı 1 Nisan’da halktan aldık. Bu kadar uzun ve acılı bir dönemden sonra, kayyum rejiminden sonra halk iradesi tesis etmiştir. 31 Mart itibarı ile Amed’e, Diyarbakır’a halkın iradesinin cemresi düştü” dedi.

Açıklamasının ardından Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na geçen Mızraklı, ilk iş olarak iki yıllık kayyum yönetiminin “Düzenleme” yaptığı başkanlık makamından video yayımladı. Mızraklı, “Halkın parası ile kendilerine saraylar yapmışlar… Bütün israf ve şatafatlarını halka tek tek göstereceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 16.04.2019 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15