HDP'li vekil serbest bırakıldı

Sabah saatlerinde Adıyaman Havalimanı'nda gözaltına alınan HDP Adıyaman Milletvekili Behçet Yıldırım, nöbetçi mahkemece yurtdışı yasağı konularak serbest bırakıldı.

20 Şubat 2017 Pazartesi 15:41
HDP'li vekil serbest bırakıldı

 Yıldırım gazetecilere şöyle açıklama yaptı: "Yasama faaliyetleri için Ankara'ya giderken havaalanında polisler, yakalama kararım olduğunu kibarca söyleyerek davet ettiler. Oldukça saygılı davrandılar ve adliyede hakime savunmamızı verdik. Barış adına çabaladığım için ödül almam gerekirken mahkemeye çıkartılmam tamamen bir tezattır. Mahkeme beni yurt dışı yasağıyla serbest bıraktı" dedi.

Sosyal medya hesabından duyurmuştu

 

Polisler tarafından Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Yıldırım, gözaltına alındığını ise sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından; 'Adıyaman Havalimanında gözaltına alınıyorum' paylaşımıyla takipçilerine duyurmuştu.

Son Güncelleme: 20.02.2017 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15