İnce'den Erdoğan'a AMORF yanıtı

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 10 Kasım etkinliklerinde, ”CHP gibi amorf bir partinin Atatürk’ü milletimizden kaçırmasına rıza göstermeyeceğiz” sözlerine sert karşılık verdi.

12 Kasım 2017 Pazar 10:06
İnce'den Erdoğan'a AMORF yanıtı

MALUM CHP ZİHNİYETİ DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kültürel Mirası İhya Projeleri Tanıtım" programında konuştu. Erdoğan, konuşmasında “Onlar yıktı biz ise inşa ediyoruz, ihya ediyoruz. O yıkan zihniyet hangi zihniyetti? Malum CHP zihniyetiydi. Şimdi gençlere sesleniyorum. Bunları yapıp kendi ecdadı olarak kendinden sonra gelenlere bırakanlar yanlış mı yaptılar? Onlar bıraktılar da bu yıkanlar o CHP zihniyeti doğru mu yaptı? Bunun hesabını sormayacak mısınız?” demişti.

İNCE'NİN YANIT TWİTTER’DAN GELDİ

Bu sözlere CHP’nin yanıtı Twitter üzerinden oldu. CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İnce “Son 23 yılda İstanbul'da silüeti bozan, göğü delen çirkin gökdelenler inşa eden, dikey yapılaşmaya izin veren Bizans'ı kınıyorum!”  ifadelerini kullandı.

ince-muhareem

“CHP GİBİ AMORF PARTİ” YANITI: AMORF DİYE...

İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ”CHP gibi amorf bir partinin Atatürk’ü milletimizden kaçırmasına rıza göstermeyeceğiz” sözlerine de karşılık verdi.

İnce “Amorf diye sürekli gömlek değiştirenlere, gerekirse papaz elbisesi bile giyerim diyenlere denir!” dedi.

aoorf

MARAŞ DONDURMACISI KILIKLI ZAVALLILARDAN UZAK DUR YETER

İnce bir başka tweetinde ise “Kimsenin Cumhuriyetimizin Kurucusu Atatürk’ü kimseden kaçırdığı yok! Bilakis geç de olsa doğruyu görmenden memnunuz. Ayyaş demekten vazgeç, Anıtkabir’de Ata’nın huzurunda sap gibi durma sözlerin için özür dile,Atatürk düşmanı Maraş dondurmacısı kılıklı zavallılardan uzak dur yeter” ifadelerini kullandı.

ataturk

Son Güncelleme: 13.11.2017 09:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15