İnce: 'Erdoğan hem unutkan hem sürekli kandırılıyor!'

Zarrab davası nedeniyle anti Amerikancı söylemleriyle dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konudaki çelişkisini CHP'li Muharrem İnce ortaya koydu. İnce, Twitter hesabından aynı konuda geçmişte CHP'yi suçladığı bir haberin kupürünü paylaşırken, "Tayyip Erdoğan’ın büyük resmi görme, üst aklı çözme gibi yetenekleri var. Ama unutkan, geçmişte söylediklerini/yaptıklarını unutuyor bir de sürekli kandırılıyor" ifadelerini kullandı.

06 Aralık 2017 Çarşamba 15:45
İnce: 'Erdoğan hem unutkan hem sürekli kandırılıyor!'

ABD'nin İran'a yönelik ambargosunu deldiği iddiasıyla tutuklanan Türkiye ve İran vatandaşı iş adamı Reza Zarrab, eski Halkbankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın 50 yıla kadar hapis ve 2 milyon dolar para cezası istemiyle tek sanık olarak yargılandığı davada 'tanık' sıfatıyla beşinci kez hâkim karşısına çıktı.

ABD'de görülen dava Türkiye'nin ekonomisini ve siyasal hayatını derinden sarsmaya devam ediyor. Hükümet kanadından gelen çelişkili açıklamalar kafaları karıştırken bugün AKP'li üst düzey yöneticilerin, parti kurmaylarının bilgi edinmeleri ve açık vermeden ortak bir dille savunma yapabilmeleri için hazırlanan dosyaları vekillere dağıttığı haberi kulislere bomba gibi düştü.

Hal böyleyken CHP'li Muharrem İnce, Zarrab davası nedeniyle anti Amerikancı söylemleriyle dikkat çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu konudaki çelişkisini sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla adeta gözler önüne serdi. 

Muharrem İnce duruma daha geniş bir persfektiften baktı ve açıklamsıyla hükümet kanadından çıkan çelişkili seslerin sadece bu dönem içinde bulundukları çıkmazdan değil, sürekliliği olan omurgasız bir siyaset anlayışından kaynaklı olduğu izlenimini uyandırdı.

İnce, Twitter hesabından aynı konuda geçmişte CHP'yi suçladığı bir haberin kupürünü paylaşırken, "Tayyip Erdoğan’ın büyük resmi görme, üst aklı çözme gibi yetenekleri var. Ama unutkan, geçmişte söylediklerini/yaptıklarını unutuyor bir de sürekli kandırılıyor" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 06.12.2017 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15