Karaca ve Öztunç'tan Çorum çıkartması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ve CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Öztunç, Çorum'a bağlı Tarhan Köyü'nde 'Adalet Ormanı' için fidan dikti.

22 Şubat 2018 Perşembe 14:16
Karaca ve Öztunç'tan Çorum çıkartması!

CHP'li Karaca ve Öztunç bugün tüm vakitlerini Çorum'a ayırdılar.

ADALET ORMANI İÇİN CAN SUYU

İkili ilk iş olarark Tarhan Köyü'nde 'Adalet Ormanı' için genç fidanlara can suyu verdi.

Köy halkı etkinliğe yoğun ilgi gösterirken, dışarıdan gelen misafirler de çok sayıda genç fidanı toprakla buluşturdu.

"ADALET KÖK SALSIN DİYE BURADAYIZ"

Etkinlik alanında kısa bir konuşma yapan Öztunç, yeşile ve adalet kavramının önemine dikkat çekti.

Konuşmasında Nazım Hikmet'in 'Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine... Bu davet bizim.'  dizelerine atıfta bulunan Öztunç, "Geçtiğimiz sene orman yangınları açısından iyi bir yıl olmadı. Yönetenlerin gerek HES projeleri için olsun, gerek iş adamlarına rant alanı yaratmak için olsun doğaya ve yeşile ne kadar saygı duydukları da ortada. Bizler yıkıcı değil yapıcı olmak için buradayız. Fidanlarımıza can suyu vermek için buradayız. CHP'nin ayak bastığı her yerde adalet kök salsın diye buradayız. Şairin de dediği gibi 'Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine... Bu davet bizim' " ifadelerini kullandı.

ŞEHİDİN BABA OCAĞINA TAZİYE ZİYARETİ

Etkinlik sonrası Karaca ve Öztunç, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca yapılan saldırıda şehit düşen ve geçtiğimiz Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Eker'in baba ocağına ziyarette bulunarak, Baba Hasan Eker ve ailesinin acısına ortak oldu.

DURMAK YOK

CHP'nin iki çalışkan isminin il örgütünü ziyaret ederek şehrin önde gelenleriyle bir araya geleceği ve bir basın toplantısı düzenleyeceği, gün boyunca da merkeze bağlı köylerde halkla buluşmaya devam edecekleri öğrenildi.

Son Güncelleme: 22.02.2018 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15