Karar değişti, Muharrem İnce bugün miting yapıyor

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin sesi kısıldığı için iptal edildiği belirtilen Bartın ve Zonguldak mitinglerinin gerçekleştirileceği duyuruldu.

21 Mayıs 2018 Pazartesi 12:01
Karar değişti, Muharrem İnce bugün miting yapıyor

Yapılan açıklamada, Bartın mitinginin 14.30'da Cumhuriyet Meydanı'nda; Zonguldak Mitingi'nin ise 17.00'de Madenci Anıtı önünde yapılacağı duyuruldu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Twitter'dan yaptığı açıklamada yarın planlanan Zonguldak ve Bartın mitinglerini iptal edebileceğini duyurmuştu.

İnce paylaşımında, "Sesim kısıldı, yarın yapmayı planladığımız Zonguldak ve Bartın Mitinglerimizi iptal edersek kusura bakmayın. Önümüzdeki günlerde telafi ederiz" demişti.

"SESİM BİRAZ DÜZELDİ"

İnce, Twitter üzerinden konuya dair yeni bir tweet paylaştı ve sesinin daha iyi durumda olduğunu belirtti.

İnce'nin açıklaması şu şekilde:

"Sesim biraz düzeldi, bugün 14.30’da Bartın’da, 17.00’de Zonguldak’ta mitinglerimize devam edeceğiz. Sesim kötü çıkarsa kusura bakmayın."

Son Güncelleme: 21.05.2018 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15