Kaya: AKP kaybeder ama Türkiye kazanır

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, CHP Altındağ İlçe Örgütünün düzenlediği kahvaltıda seçmenlerle buluştu. Altındağ İlçe Başkanı Ali Ergin, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Mamak Belediye Başkan Adayı Adnan Demirci’nin de katıldığı kahvaltıda konuşan Kaya, Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlıklarını kazanacaklarını söyledi.

25 Mart 2019 Pazartesi 14:28
Kaya: AKP kaybeder ama Türkiye kazanır

Kaya, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Mansur Yavaş’ı, masumiyet karinesini ayaklar altına alarak linç etmeye çalışıyorlar. O kadar gözleri döndü ki bir çocuk tacizcisinden medet umar hale geldiler.” dedi.

Recep Tayyip Erdoğan’a da tepki gösteren Kaya, “ ‘İstanbul’a ihanet ettik' diyen Recep Tayyip Erdoğan dün yine İstanbullulardan oy istedi.  Bizim İstanbul Belediye Başkan adayımız Ekrem İmamoğlu’nun ‘İstanbul’un bir ilçesinin belediye başkanı.’ olduğunu söyledi. Kendisi 1994 yılında İstanbul’a Belediye Başkanı seçildiğinde, nerenin belediye başkanıydı, nasıl bir tecrübesi vardı? Değil İstanbul’un bir ilçesinin belediye başkanı olmak, hiçbir tecrübesi yoktu, adını dahi kimse bilmiyordu.” diye konuştu.

Kaya, “Bu halk onu, gelebileceği bütün makamlara getirdi. İstanbul Belediye Başkanı yaptı, Başbakan yaptı, Cumhurbaşkanı yaptı. Peki o ne yaptı? İstanbul’un tarihsel dokusunu bozdu. İstanbul’u beton İstanbul yaptı! İstanbul’a ihanet eden adam oldu! Herkesin Cumhurbaşkanı olamadı, sadece AKP’lilerin Cumhurbaşkanı oldu. Toplumun yarısını, zillet, illet terörist ilan etti.” dedi.

İŞTE BU RESİM AKP’NİN EN ACI SONU

Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’ye demokrasi, insan hakları, özgürlük, barış, zenginlik vadederek iktidara geldiğini söyleyen Kaya, “Sonunda, Türkiye’yi kuru soğana muhtaç etti. 1100 odalı sarayına taşınıp, tek adam koltuğuna oturdu. En son televizyonda gördüğümde, vatandaşın tepesine 200 gramlık çay paketleri atarak azarlıyordu. İşte bu resim AKP’nin en acı sonu!

ELLERİNDE İDAM İPİYLE DOLAŞIYORLAR

Kaya, “Sözde bunlar darbeye de, darbe hukukuna da, idama da karşıydılar. 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra, 20 Temmuz sivil darbesini yaptılar. OHAL’i kalıcı hale getirip, darbe hukukunu uygulamaya soktular. Şimdi ellerinde idam ipiyle dolaşıyorlar.” dedi

“AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan muhalefet liderlerini tutuklatmakla tehdit edip, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na,’Milletvekilliğine güveniyor’ diyerek hakkında çalışmalar yaptırdığını söylüyor.” diyen Kaya, “ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i de ‘Asıl fatura sana kesilecek.’ diye tehdit ediyor.” dedi.

Kaya, “Besledikleri havuz medyası Genel Başkanımıza idam çağrısı yapacak kadar pervasızlaşabiliyor. AKİT’in tetikçisi, Müze haline getirilen Ulucanlar Cezaevi'ndeki darağacının önünden, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun idamını istiyor.” dedi.

AMİRAL GEMİSİ HAVUZA GİRDİ

Amiral gemisinin de havuza girdiğini söyleyen Kaya, “Amiral Gemisi dediğimiz gazete ‘satılıp’, ‘havuza’ girdikten sonra, yalan haberleri manşetten veriyor. Tüm tepkilere rağmen yalan haberi manşetten günlerce kaldırmıyor.  Televizyonlarda, gazetelerde hep Recep Tayyip Erdoğan konuşuyor, AKP haberleri yer alıyor.  Muhalefetin adayları çıktığında yayınlar kesilerek saraya bağlanılıyor.” ifadelerini kullandı.

“Utanmadan, sıkılmadan, AKP belediye başkanlıklarını kaybederse, ülke batar diye propaganda yapıyorlar. Belediye başkanı seçimini Türkiye’nin beka sorunu olarak vermeye çalıyorlar.” diyen Kaya,  “Diğer partilerden seçilen belediye başkanları da bu vatanın evladı değil mi?” diye sordu.

HALKIN GÜNDEMİ İŞSİZLİK

Kaya, “Halkın gündeminde evde kaynamayan tencere var. Soğan var, patates var, et, süt, yumurta fiyatları var. Halkın gündeminde işsizlik var.  Üniversite okuyup işsiz kalan milyonların bekleyişi var. Bugün dört işsizden biri üniversite mezunu… Resmi rakamlara göre işsizlik oranı yüzde 13.5, ancak genç nüfustaki işsizlik oranı rekor seviyede.  15-24 yaş aralığındaki işsizlik oranı yüzde 24.5.” dedi.

Halkımız tercihini yaptı diyen Kaya, “Ankara’da Munsur Yavaş, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu geliyor… İzmir’de, Bursa’da, Antalya’da, Adana’da, Hatay’da… Türkiye’nin dört bir yanında dertlere derman olmak için geliyoruz.” ifadelerini kullandı.  

Son Güncelleme: 25.03.2019 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15