Kılıçdaroğlu: "16 yıldır düşüremediğin faizleri şimdi mi düşüreceksin"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu il binası açılışında konuştu. CHP lideri partisinin yeni seçim bildirisini 21 Mayıs'ta açıklayacaklarını duyurdu. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın seçim vaadi olarak kullandığı faiz indirimi söylemini de "16 yıldır düşüremediğin faizleri şimdi mi düşüreceksin" diyerek eleştirdi.

14 Mayıs 2018 Pazartesi 13:33
Kılıçdaroğlu: "16 yıldır düşüremediğin faizleri şimdi mi düşüreceksin"

ılıçdaroğlu’nun konuşmasından satır başları şöyle:

Her şehre huzur getireceğiz. Birlikte mücadele edeceğiz.

Günün deyimiyle sorayım T A M A M mı? Artık S I K I L D I K

Suriyeli kardeşlerimizi bu ülkeye getiren sorun yaratan gelecek açısından ciddi kaygılar açan bu ülkeyi yönetenler… 25 Haziranda güzel bir güne uyanacağız. Bütün komşularımıza çağrı yapacağız. Gazi Mustafa Kemal dedi ki ‘Yurtta Barış Dünyada Barış’ Biz de artık barıştan yana tavır koyacağız. Suriyeli kardeşlerimizin evlerini yapacağız.

Bugün ABD Kudüs'te kendi büyükelçiliğini açıyor. Bizim çocuklarımız 60'lı-70'li yıllarda Filistin'in bağımsızlığı için oraya gittiler.

Filistin halkının her zaman yanında olduk. Çünkü biz Kuvayı Milliye, Mustafa Kemal’in geleneğinden geliyoruz.

Mavi Marmara olayından sonra; AKP İsrail'den Gazze Ablukası kalkmasını, özür dilenmesini ve tazminat ödenmesini istesin denildi ancak bir gece AKP Meclis'e yasa getirerek ilişkileri düzeltti. İsrail özür dilemedi, abluka kalkmadı, tazminat ödenmedi!

16 YILDIR DÜŞÜREMEDİN DE ŞİMDİ Mİ DÜŞÜRECEKSİN?

Parayı nereden bulacaksın diyor? Taşerona kadro dedik, olmaz diyordun, oldu. Emekliye bir maaş ikramiye dedik, bin lira verdin. Yetmez ama olsun. Seçim beyannamemizi açıklayacağız. Faize karşıyız diyor, düşüreceğim diyor. 16 yıldır düşürmedin de, 24 Haziran da mı düşüreceksin?

“Halkı yüceltmek bizim görevimizdir, bunun için mücadele edeceğiz. Kadınların iradesi, sezgisi güçlüdür. Cumhuriyet bir kadın devrimidir, kimse unutmasın.”

Son Güncelleme: 14.05.2018 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15