Kılıçdaroğlu'ndan teşekkür: Birilerinin uykusu kaçacak

790 oyla yeniden genel başkanlığa seçilen Kılıçdaroğlu delegasyona teşekkür etti...

03 Şubat 2018 Cumartesi 23:34
Kılıçdaroğlu'ndan teşekkür: Birilerinin uykusu kaçacak

Genel Başkanlığa yeniden seçilmesinin ardından teşekkür için kürsüye çıkan Kemal Kılıçdaroğlu, üslendiği görevin sorumluluğunu çok iyi bildiğini vurgulayarak, "Bu ülkenin her ferdinin hak, hukukunu korumak için her türlü macadeleyi yapacağıma sizlere söz veriyorum. Bugünkü ortamdan CHP'ye genel başkanlık yapmanın kolay olmadığını, birilerinin uykusunun kaçacağını da çok iyi biliyorum. Adaleti, demokrasiyi, hukuku birlikte savunacağız. Kucaklaşacağız ve hep birlikte mücadele edeceğiz bu bizim namus borcumuzdur. Bizim mücadelemiz 80 milyonun, Türkiye'nin mücadelesidir. Gazetecilerin hapiste olduğu bir ülkede kimse demokrasiden söz edemez. Ama biz demokrasimizi yükseltmek zorundayız. Bu bizim görevimizdir" diye konuştu.

15 yılda Türkiye'yi kimlerin beka sorunu ile karşı karşıya getirdiğinin irdelenmesi gerektiğini kaydeden Kılıçdaroğlu, "Size huzurun teminatını veriyorum" mesajı verdi.

6 ŞEHİT ÜZÜNTÜSÜ

Afrin'de 6 şehit için büyük üzüntü yaşadıklarını vurgulayan Kılıçdaroğlu, kendisine oy vermeyen, birlikte hareket etmeyenlerin de başının tavı olduğunu vurguladı.

Son Güncelleme: 03.02.2018 23:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15