Kılıçdaroğlu'ndan Trump'a: Türkiye Cumhuriyeti'ni kimse tehdit edemez!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD Başkanı Donald Trump'ın ismini anmadan tepki gösterdi. "Bir sokak kabadayısının diliyle Türkiye Cumhuriyeti'ni kimse tehdit edemez" diyen Kılıçdaroğlu, "Hiç kimse şunu unutmasın; Türkiye Cumhuriyeti devleti egemen güçlerin lütfuyla kurulan bir devlet değildir. Temelimizde kan vardır, gözyaşı vardır, milyonlarca şehit vardır" sözlerini sarf etti. Devamında iktidarı eleştiren Kılıçdaroğlu, "16 yılda Türkiye'yi tefecilere teslime derseniz, egemen güçlere muhtaç hale getirirseniz onlar gelir ensenize vurur, ağzınızdaki ekmeği alırlar" ifadelerini kullandı.

15 Ocak 2019 Salı 14:38
Kılıçdaroğlu'ndan Trump'a: Türkiye Cumhuriyeti'ni kimse tehdit edemez!

ATO Congresium'da Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Kılıçdaroğlu'nun açıklamlarından satır başları şöyle:

"Br beton ormanıyla karşı karşıyayız. Ama bunu değiştireceğiz. Kötü kader sürekli değildir, değiştireceğiz. Bunu bir kişinin kararlılığıyla değiştireceğiz. o kişi ve arkadaşalrı Ankara'yı çağdaş bir yaşam kenti haline getirecek. O kişinin adı Mansur  Yavaş. Ankara'nın kaderini değiştireceğiz. En görkemli başkentlerinden olacak Ankara.

"Hiç kimsenin emeğine oynamayacağız. Çalışan herkesin iş güvencesi Yavaş olacaktır. Herkesin aşına ve işine saygı gösterlecektir. Yeter ki çalışılsın. Biz yani sosyal demokratlar her kuruşun hesabını millete vermeyi görev ediniriz. Millete hesap vermek bizim temel görevlerimizden biridir. Sayın Mansur Yavaş da harcadığı her kuruşun hesabını millete verecek.

Trump'a tepki

"Bir sokak kabadayısının diliyle Türkiye Cumhuriyeti'ni kimse tehdit edemez. Hiç kimse şunu unutmasın; TC egemen güçlerin lütfuyla kurulan bir devlet değildir. Temelimizde kan vardır, gözyaşı vardır, milyonlarca şehit vardır.

"En rahat yönetilen kişiler egemen güçler tarafından teslim alınanlardır. 16 yılda Türkiye'yi tefecilere teslim ederseniz, egemen güçlere muhtaç hale getirirseniz onlar gelir ensenize vurur, ağzınızdaki ekmeği alırlar. Biz asla egemen güçlere teslim olmayacağız. Bizim kitabımızda, terbiyemizde, ahlakımızda teslim olmak yoktur.

Tank Palet Fabrikası devrine tepki: Özelleştirme adı altında birilerine peşkeş çekiliyor

"Her şeyi sattılar; fabrikaları, bankaları... Milletin parasıyla yapılmış ne varsa sattılar. Sıra askeri fabrikaları satmaya geldi. Sakarya'da 1975 yılında kurulan Tank Palet Fabrikası özelleştirme adı altında birilerine peşkeş çekiliyor!

Bahçeli'ye yanıt: Milyonlara güveniyoruz

(Bahçeli’ye yanıt) “YSK’ya güvenmiyorsanız seçime girmeyin” diyorlar, biz YSK’ya güvenmiyoruz ama milyonlara güveniyoruz. Bizim adaylarımıza her partiden adaylar oy verecek. Bizim başkanlarımız kimseyi ötekileştirmeyecek. Harcadıkları her kuruşun hesabını verecekler.

(T24)

Son Güncelleme: 15.01.2019 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15