Kırşehirli Gençlerden CHP’ye Ziyaret

CHP İl Gençlik Kolları üyeleri ile Halk-Lis’li gençler, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya’yı CHP Genel Merkezinde ziyaret etti.  31 Mart 2019 yerel seçimlerine hazır olduklarını ifade eden gençler, Kırşehir il ve ilçe belediyelerini kazanacakları sözünü verdiler.  

06 Aralık 2018 Perşembe 15:02
Kırşehirli Gençlerden CHP’ye Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya’nın geçmiş tecrübelerinden de faydalandıklarını ifade eden gençler, Kırşehir’de dinamik bir ekiple yerel seçim için kolları sıvadıklarını açıkladılar.

Kendisi de Kırşehirli olan Yıldırım Kaya,  siyasete ilk gençlik yıllarında Kırşehir’de başladığını, şehir şehir, ilçe ilçe, mahalle mahalle, Anadolu’yu karış karış gezdiğini söyledi.

Türkiye sendikal mücadele tarihinde ilklere imza atan, Eğitim Sen’in kurucusu ve ilk Genel Başkanı olan Kaya, sendikal mücadeleyi, siyasal mücadeleyle birlikte yürüttüğünü, 12 Eylül askeri darbesinde tutuklanarak cezaevinde kaldığını, ağır işkencelerden geçtiğini, işinden atıldığını, ömrünün sürgünlerde geçtiğini, ama yine de mücadeleden vazgeçmediğini anlattı.

Yıllardır Milletvekili olmayan Kırşehir'in bugün bir milletvekilinin olmasının, yürütülen kararlı bir mücadelenin sonucu olduğunu ifade eden Kaya, “31 Mart 2019’da yerel yönetim seçimlerinde Kırşehir’de de, Türkiye'de de CHP iktidara gelecek. Kırşehir’deki devrimci geçlerin mücadelesi, çevre illere de, Türkiye’ye de örnek olacak.” dedi.

CHP gençliğine ve Halkçı liselilere güvendiğini söyleyen Kaya, “Kırşehir İl Belediye Başkanlığını Selahattin Ekicioğlu ile, Boztepe’yi Hüseyin Takan ile, Akpınar’ı Şükrü Turgut ile, Kaman’ı Aydın Yaman ile kazanacağız.” dedi.

 “Aslolan mücadeledir, kararlılıktır, inandığın yolda, bıkmadan usanmadan yürümektir, bedel ödemeyi göze almaktır” diyen Kaya, gençlere doğru dili kullanarak iletişim kurmanın, herkesi kucaklamanın önemini anlattı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15