Mansur Yavaş Baba Ocağı Beypazarı'nda!

Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında, Beypazarı’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

23 Mart 2019 Cumartesi 17:59
Mansur Yavaş Baba Ocağı Beypazarı'nda!

Vatandaşlar, ilçenin girişine astıkları “Başkanımız memleketiniz Makedonya’ya hoşgeldiniz” pankartı ile Yavaş’ı karşıladı. Beypazarı girişinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Yavaş, miting alanına da vatandaşlarla birlikte yürüdü. Yavaş, burada yaptığı konuşmada, şunları söyledi:
“Allah nasip etti, iki dönem belediye başkanlığı yaptım. Sizlerin sayesinde hep birlikte çalıştık Beypazarı’nı bir dünya markası yaptık. Hatırlarsanız ailecek gideceğimiz bir çay bahçesi bile yoktu daha sonra yaptığımız çalışmalar ile hep beraber gidip oturduğunuz, komşularınızla birlikte vakit geçirdiğiniz mekanlar açıldı. Bu yaptığımız çalışmalarla sadece Türkiye de değil Avrupa’nın bir çok yerlerinde Beypazarı hep örnek alındı. Bin kadar belediye başkanı gelip buradaki çalışmayı nasıl yaptığımızı merak etti. Geldiklerinde sizinle, esnaflarımızla söyleşiler yaparak bu mucizeyi nasıl birlikte gerçekleştirdiğimizi yerinde öğrendiler. Bugün Türkiye’nin bir çok yerine gittiğinizde tarihi olmasa da hemen hepsinde birer Konak olduğunu görürsünüz. Nereye bakarsanı bakın bugün Türkiye’nin her yerinde bir Beypazarı esintisi görürsünüz. Yerel değerlerin ortaya çıkarılmasında model olduk.“

7
 
“ANFA’YA, AĞAÇ PARASI 2 KATRİLYON ÖDENMİŞ”
Yavaş hakkındaki iddialara şu yanıtını verdi:
“20 bin eleman çıkaracağımız söyleniyor bizim ekmeğim peşinde olan insanlarla işimiz yok. Ama onları sağa sola götüren bizlere provokasyon yapan Ne kadar amir varsa sizlerin adına onların hepsinden hesap sormazsam namussuzum. Bir ak parti genel başkan yardımcısı derki; bir belediye başkanı belediye bütçesinden kendi fotoğrafını duvara asıyorsa o kul hakkına girer buna ben de katılıyorum. Bu kul hakkıdır. Bunu yapan kim varsa Allah belasını versin. Mustafa Tuna yaramadı onlara, onu geri attılar. Bu iftiralar neden atılıyor bakın; bugün elime bir belge geçti iki yılda sadece ağaç alımı için 2 katrilyon para harcanmış ANFA’ya. Bir arkadaşa verdim şunu bir incele bu nedir diye. 2 liraya satılan bir çalı belediyeye 15 liraya satılmış. Yani istiyorlar ki koltuk bizde kalsın. Mansur Yavaş gelirse bunların hepsi ortaya çıkacak. Bu paralar kimin hakkı? Yetimin hakkı. İlk yaptığımız hesapta bile 222 milyon liranın fazla ödendiğini gördük. Bizler bundan sonra paraları çarçur etmeyeceğiz. Bunlar sizin paranız. Bundan sonra Ankara belediyesi yurtdışından bitki, ağaç getirip başkalarını zengin etmeyecek. Bundan sonra Ankara Belediyesi Nallıhan’dan Beypazarı’ndan, Çamlıdere’den Bala’sına kadar be kadar ilçemiz varsa sözleşmeli üreticilik yapmak suretiyle bütün bitkileri onlardan alacağız.”
 
3
“KUL HAKKIMI HELAL ETMİYORUM”
Yavaş, sahte senet iddialarına ise şunları söyledi:
“Avukatlık ve belediye başkanlığı yaptım. Zaman zaman kötü niyetli insanlar şikayet ettiler. Müfettişler geldi bir tane yolsuzluk bulamadılar. Yargılandığımız tek bir dava olmadı. Anlımızın akıyla Ankara’ya gittik. Zaten 2009’da aday olduğumuzda bizim her şeyimizi incelemişlerdi. 2014’te de incelemeleri yaptılar. Şimdi durdukları yerde önce bir gazete haberi adaylığımı engellemek için çıktı, ağızlarını açmadılar. Ama anketleri ve halkın ilgisini görünce bu sefer çamur siyasetine ve iftiralara başladılar. Burada bir sürü esnafımız var. Herkesin başına gelebilecek bir olay bazen, bir sahtekardan dolayı senedin sahte çıkması yüzünden tazminata mahkum olduk. Dava açtık biz kazandık. Bu alacak takibini mahkeme durdurdu. Daha sonra ben kendisini mahkemeye verdim. Ağır ceza mahkemesi bu şahsın bana sahte olduğunu bildiği senedi verdiği için 4 sene sahtekarlıktan 1,5 yıl bana şantaj yapmaktan 1,5 yılda izinsiz görüşmemizi kameraya çektiği için 6 buçuk yıl ceza aldı. Haftaya seçim bitiyor yüzümüze nasıl bakacaklar. Yarın o sanık ceza aldığında yüzümüze nasıl bakacaklar. Halkı karışınıza tekrar alıp biz Mansur’a iftira attık diyebilecek misiniz? Kesinlikle kul hakkımı helal etmiyorum.”
Yavaş, iftiralara karşı beraberlik çağrısı yaparken, “Ankara’da bizi iftira atanlara karşı bizi mahcup etmeyin, destekleyin. Ankara’daki yetkilerimizle Beypazarı’nı çok daha güzel bir hale getireceğiz. Hiç şüphemiz yok Ankara’nın bütün ilçelerini kalkındıracağız. Onun için bize destek olun. Veysel başkanım İle birlikte ikimizi birden Ankara’ya taşıyın. Gün dayanışma ve sahip çıkma günüdür. İnşallah 31 Mart akşamı sizlerden hayırlı haberi bekliyorum en az yüzde 70 oyu bekliyorum beni mahcup etmeyin. Oy rekorunu Beypazarı’ndan kıracağız. Bana Mansur efendi diyenler ayın 1’inden sonra bana Mansur Başkan demek zorunda kalacak” diye konuştu.
 
15
“ARKADAŞLAR BU PANKART İLE MESAJI VERMİŞTİR”
Yavaş, miting alanına girmeden önce ise Beypazarı’nın girişine asılan “Başkanımız Memleketiniz Makedonya’ya hoşgeldiniz” pankartının altında basın mensuplarına şu açıklamaları yaptı:
“Ankara’daki kirli siyaset bunlarla başladı. Beypazarı’ndaki hemşerilerimiz de güzel bir jest yapmışlar. Makedonyalı olmak bizi incitmez. Makedonyalı olsak da gurur duyarız.  Cenab-ı Allah bizi burada dünya getirmiş. Arkadaşlar bu pankart ile bir mesaj vermek istemişler. Teşekkür ediyorum onlara.
 
“ANKARA’YI ZENGİN EDECEĞİZ”
Tabi ki amacımız Ankara’da istihdam sağlamak. Ankaralı’yı zengin etmek. Ankaralı artık çılgın projelerden bıkmış. Ankara’nın parasını boş projelere gömmenin alemi yok. Öncelikle Ankara’da aç insan kalmamalı, yatağa aç giren çocuk kalmamalı, okumayan çocuk kalmamalı. Beypazarı küçük bir örneği oldu ama Ankara’da daha büyük imkanlarla bunu sağlayacağız. Ankara’yı sanayide üretimde birinci yapıp, Başkentimizi çağdaş ülkelerdeki, gelişmiş ülkelerdeki,  başkentlerle yarışır hale getirmek hatta onların önüne geçmesini istiyoruz.
 
“İFTİRAYA EN BÜYÜK CEVABI SANDIKTA VERCEKLER”
Ankara’da bu yaşananlar insanları epey üzdü. Gerçekten onlarda bizlere sahip çıktı. Artık anlatılanların iftira olduğunu  herkes biliyor. Düzgün siyaset istiyor Ankara. Beni de Beypazarı’ndan tanıyorlar, beni sahiplendiler. Bu sefer inşallah Beypazarı’nda oy rekoru kırılacak. Çalışmaya devam edeceğiz. Sandık güvenliği çok önemli, hep beraber sandıklara sahip çıkacağız. Ben Beypazarı’nın arkamda duracağına inanıyorum. Onların verecekleri oylar iftiralara karşı en büyük yanıt olacak.”

Son Güncelleme: 24.03.2019 13:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15