Mansur Yavaş'tan adaylık açıklaması

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mansur Yavaş ile yola devam edebilecekleri mesajını vermişti. Konuyla ilgili Mansur Yavaş da bir açıklama yaptı.

13 Ekim 2017 Cuma 14:34
Mansur Yavaş'tan adaylık açıklaması

Mansur Yavaş Hürriyet'ten Deniz Gürel'e konuştu. Şunları söyledi:

"Bu konuda konuşmak için çok erken diye düşünüyorum. 2014 Yerel Seçim Sonuçları Ankara ve Türkiye'de kimsenin içine sinmedi. Halktaki değişim talebi sandıktan çıkamadı. Buna rağmen artık AK Parti'nin dahi tahammül edemediği rant ve beton belediyeciliğinin anayasa ve yasalara uygun olarak sona erdirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Vatandaş olarak Ankara ve ülkemiz için her türlü göreve daima hazırız.

Ülkemiz ve Ankara için en büyük ihtiyaç uzlaşma. Rant ve betona kurban edilen Ankara'nın partiler üstü bir bakışla yeniden ortak akılla ele alınmasında zorunluluk var. Süreç devam ediyor. Siyasetteki taşlar yerine tam olarak oturmadı. Önümüzdeki günlerde en geniş siyasi uzlaşma ile Ankara'nın ele alınıp ona göre bir karar verilmesi gerekir."

Son Güncelleme: 13.10.2017 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15