Melih Gökçek: Halk pompalı tüfek aldı, kanlı olur!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, halkın silahlandığını ve “pompalı tüfek” aldığını iddia etti.

24 Şubat 2017 Cuma 12:03
Melih Gökçek: Halk pompalı tüfek aldı, kanlı olur!

 Melih Gökçek sosyal medya hesabından  “Bu kez darbe teşebbüsü kanlı olur ve halk affetmez. Halk deneyimli, vatandaşın pek çoğu kendine, çoluğuna çocuğuna pompalı tüfek almış” dedi.

Gökçek FETÖ’cülerin bazı hazırlıkları olduğunu iddia ederek, yeni bir kalkışmanın millet tarafından çok sert bir şekilde bastırılacağını da sözlerine ekledi.

15 Temmuz darbe girişimine ilişkin açıklamada bulunan Melih Gökçek, halkın silahlandığını belirtip Twitter'dan paylaştığı mesajlarında, “Yapılan iş doğru değil ama realite bu… Bu kez darbe teşebbüsü kanlı olur ve halk affetmez. Sokağa çıkacak darbeci aklını peynir ekmekle yemedi. Üçüncüsü her yerde tedbir alındı… Uçak veya helikopter hemen vurulup indirilir” diye yazdı.

Son Güncelleme: 24.02.2017 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15