Meral Akşener'in alternatif bayramlaşma töreninde kavga!

Meral Akşener'in alternatif bayramlaşma töreninde kavga!

06 Temmuz 2016 Çarşamba 17:44
Meral Akşener'in alternatif bayramlaşma töreninde kavga!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tepki gösterdiği Meral Akşener'in alternatif bayramlaşma töreninde kavga çıktı.

Meral Akşener partililerle bayramlaşma için Anadolu Oteli'ne geldi. Bu sırada bir grup da otele gelerek, "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" sloganları atmaya başladı.

İki grup birbirlerine önce sözlü sonra da fiziki müdahalede bulundu. Anadolu Otel'de büyük kargaşa yaşandı. Meral Akşener’in yaşanan kargaşa üzerine salondan ayrıldı.

Bu sırada otelin önünde oluşan kalabalık güruh arasında da silah sesleri duyuldu.

Akşener daha sonra tekrar salona gelerek bayramlaşma programına devam etti.

Son dakika Meral Akşener’in bayramlaşma töreninde kavga!

Akşener konuşmasında: "Hiçbir ülkücünün eli başka bir ülkücüye kalkmaz. Buraya gönderilen o çocuklar da benim evlatlarım. Gencecik çocukları gönderip varmış gibi gösterilmeye çalışılan bir kavganın parçası yapmaya gerek yok. Demirden korkan trene binmezmiş. Bizlere itirada bulunanlara sesleniyorum. Buradan AKP’ye Saray’a sesleniyorum. Dün demokrasi diye ağlayarak geldiniz bugün aynı şeyi bize yapıyorsunuz. Çekin ellerinizi üzerimizden. And olsun şart olsun MHP’yi Saray’ın arka bahçesi yapmanıza engel olacağız. Yılmadan devam edeceğiz, başaracağız" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 07.07.2016 10:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15