MHP'li vekilden Bahçeli'ye yanıt gibi paylaşım: 'Cinayeti kör bir kayıkçı gördü'

MHP Milletvekili Atila Kaya'dan Bahçeli'nin, "Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'ı destekleyeceğiz" açıklamasının ardından Atilla İlhan şiiri geldi. Atila, 'Cinayeti kör bir kayıkçı gördü' diye yazdı.

09 Ocak 2018 Salı 09:41
MHP'li vekilden Bahçeli'ye yanıt gibi paylaşım: 'Cinayeti kör bir kayıkçı gördü'

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dün yaptığı ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde parti olarak aday gösterilmeyeceğine dair açıklama siyasetin bugünkü gündeminde ilk sıraya yerleşti.

Bahçeli’nin ‘Yenikapı ruhu’ ile gerekçelendirdiği kararı açıklamasının hemen ardından Attila İlhan’ın ‘Cinayet Saati’ adlı şiirinden bir bölüm paylaştı. KHK’larla ilgili bir süre önce yaptığı eleştiriler nedeniyle parti yönetimi ile ters düşen İstanbul Milletvekili Kaya, Bahçeli’nin açıklamalarının ardından attığı tweette şiirin şu dizelerine yer verdi:

“haliç’te bir vapuru vurdular dört kişi
demirlemişti eli kolu bağlıydı ağlıyordu

cinayeti kör bir kayıkçı gördü

ben gördüm kulaklarım gördü

vapur kudurdu kuduz gibi böğürdü

hiçbiriniz orada yoktunuz”

Son Güncelleme: 09.01.2018 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Umut 2018-01-09 14:22:41

al birini vur öbürüne. ülkeme kan ve göz yaşından başka ne sağladılar?

banner15