Müdürün 'SUCUK PARTİSİ' fiyaskoyla sonuçlandı 

Yarkadaş: "Cağaloğlu Anadolu Lisesi Müdürü Yener'in sucuk partisine  sadece otuz öğrencinin katılması, görevden alınması ve istifa etmesi  için yeterli bir sebeptir."

12 Ocak 2018 Cuma 15:09
Müdürün 'SUCUK PARTİSİ' fiyaskoyla sonuçlandı 

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, "AKP'li Milli Eğitim Bakanlığı, hangi cemaate teslim oldu da Müdür Necati Yener'i görevden alamıyor" diye sordu.

CHP Pendik İlçe Başkanlığı'na seçilen Doğan Çakmak ve arkadaşlarını ziyaret eden İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ı eleştirdi. 

"BAKAN SUÇ ORTAĞI OLDU"

Cağaloğlu Anadolu Lisesi Müdürü Necati Yener'in öğrencilere uyguladığı baskı ve zulmün doruğa ulaştığını belirten Yarkadaş, "Bakan Yılmaz bu uygulamalara sessiz kalarak müdürün suç ortağı oluyor" dedi.

Müdür Necati Yener'in bugün okulda düzenlediği sucuk partisinin fiyaskoyla sonuçlandığını da belirten Yarkadaş sözlerine şöyle devam etti:

"Müdür Necati Yener, 1100 öğrenciyi sucuk partisine katılmaya zorladı ama başarılı olamadı. 1100 öğrenci için düzenlenen partiye sadece 30 öğrenci katıldı. Diğerleri ise bahçeye bile inmedi. İşte bu bile, tek başına görevden alma ve istifa için yeterli bir sebeptir. Yener'in artık Cağaloğlu Anadolu Lisesi'ni yönetebilmesi mümkün değildir."

"SUCUKLARI BİRLİKTE YEYİN"

Okul Müdürü Yener'in kızarttırdığı 1100 sucuğun elde kaldığını da belirten Yarkadaş, "Sayın Yener, O sucukları al Ankara'ya götür. Bakan Yılmaz'la birlikte yeyin" dedi.

Devletin parasının bu şekilde çarçur edildiğini vurgulayan Yarkadaş, Bakan İsmet Yılmaz'ın sessiz kalmasına da tepki gösterdi. Yarkadaş şöyle konuştu:

"Sayın Bakan, bu okulu hangi cemaat ya da tarikata teslim ettiniz de olan bitene boyun eğmek zorunda kaldınız? Öğrencilerine 'Şerefsizler, soytarılar, buranın Allah'ı benim. Yönetmelik falan tanımam' diyebilen bir müdür o koltukta nasıl oturabiliyor? Neden sessiz kalıyorsunuz? Sessiz kalarak suç ortağı oluyorsunuz. Siz, 'Okullar olmasa maarifi ne güzel yönetirdik' anlayışının temsilcisisiniz. Şimdi müdürünüzü de Ankara'ya çağırın  ve sucukları birlikte yeyin. Masraflar nasıl olsa devletten çıkıyor."

FOTOĞRAFLARI DA GÖSTERDİ

Yarkadaş açıklamasında sucukların kızartılması ve tezgahların boş kaldığına ilişkin fotoğrafları da gösterdi. CHP'li vekil, "İşte bu fiyaskodur. Partiye sadede otuz öğrenci katılmış" diye konuştu.

HABERİN VİDEO LİNKİ: https://www.youtube.com/watch?v=8Wyo9eAd7S4&feature=youtu.be

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15