Muhalefet partisi MHP yine Anamuhalefet partisi CHP'yi hedef aldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, FETÖ soruşturmalarına ilişkin konuştu. "Genelkurmay Başkanı'nın istihbarat zafiyeti ve FETÖ'yle mücadele tartışmalarına dahil edilmesini doğru bulmuyorum" diyen Bahçeli CHP lideri Kılıçdaroğlu'na da sert ifadelerle yüklendi.

13 Temmuz 2017 Perşembe 10:11
Muhalefet partisi MHP yine Anamuhalefet partisi CHP'yi hedef aldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Genelkurmay Başkanı'nın, istihbarat zafiyeti ve FETÖ'yle mücadele tartışmalarına dâhil edilmesini doğru bulmuyorum." dedi. Hulusi Akar'la ilgili tartışmalara değindi.

Hürriyet'te yer alan haber göre MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, FETÖ davaları ve soruşturmalarında gelinen aşamayı değerlendirdi. "Terörle mücadelede önemli işler başaran, çökertilmeye uğraşılan orduyu bir arada tutmaya çalışan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, bu tartışmalardan uzak tutulmalı. Nazik bir dönemden geçerken kendi ayağımıza kurşun sıkmayalım" Bahçeli istihbarat zafiyeti iddialarına ilişkin, 
"Yargıyı aydınlatabilecek birinci isim MİT Müsteşarı." diyen Bahçeli, "Ancak devletin hayati istihbarat reflekslerinin zayıflatılmasına ve yıpratılmasına yol açabileceği için MİT Müsteşarı'nın bu sorumluluğunun ulu orta tartışılmasını da doğru bulmam." vurgusunda bulundu.

CHP lideri, FETÖ konusunda tutarsız ve ilkesiz davranıyor

MHP lideri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları içinse sert konuştu. "Anamuhalefet partisi CHP, çok büyük yanlış içinde" dedi.
Sayın Kılıçdaroğlu bu tavrıyla asıl suçluların aklanmasına giden yolu açmaya çalışıyor. Görüldüğü gibi CHP lideri, FETÖ konusunda tutarsız ve ilkesiz davranıyor. İstanbul Maltepe'deki konuşması, verdiği mesajlar, sokağa çağrı oldukça sorunlu, oldukça düşündürücü. Devlet Bahçeli MHP'de yaşanan olağanüstü kurultar tartışmalarının da FETÖ'nün siyasi ayaklarının marifeti olduğunu belirtti, Biz MHP'yi paralel yapıya teslim etmeyeceğimizi net beyan ettik" dedi.

Son Güncelleme: 13.07.2017 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15