Okuyan bombaladı: Tehdit ediyorum, var mı?

YAŞAR OKUYAN'DAN BOMBA AÇIKLAMA! TEHDİT EDİYORUM VAR MI? HAZIR OLUN HESAP VERMEYE

20 Mayıs 2018 Pazar 19:00
Okuyan bombaladı: Tehdit ediyorum, var mı?

KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın konuğu olan eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, iktidara seslenerek, "Korkuyorsunuz, hazır olun hesap vermeye. Tehdit ediyorum var mı? Evet, Yaşar Okuyan tehdit ediyor, hesap vereceksiniz" dedi. Yaşar Okuyan, Ak Parti-MHP ittifakının yüzde 54'lerde olduğunu ileri süren Ak Parti Sözcüsü Mahir Ünal'ın bu açıklamalarının sorulması üzerine, "Yapacağınız hileleri katıyorum, yapacağınız her türlü hile hurdayı dikkate alıyorum, yapacaksınız yüzde yüz eminim. Ama bunlar yetmeyecek, gideceksiniz" dedi. Okuyan, iktidarın, 16 yıl boyunca işlediği suçlardan dolayı hesap vereceğini de söyledi ve şöyle konuştu:

"HAZIR OLUN HESAP VERMEYE, TEHDİT EDİYORUM"
"Yapacağınız hileleri katıyorum, yapacağınız her türlü hile hurdayı dikkate alıyorum, yapacaksınız yüzde yüz eminim. Ama bunlar yetmeyecek, gideceksiniz. Hepiniz hazır olun. Korkuyorsunuz, hazır olun hesap vermeye. Kanuna aykırı iş yapmadıysanız, devleti soymamışsanız, ihanet etmemişseniz, hırsızlık yolsuzluk yapmamışsanız korkacak bir şey yok. Ama bunları yapmışsanız korkun, korkmakta haklısınız çünkü sizden sonra gelecek olan iktidar sizden bunun hesabını soracak. Tehdit ediyorum var mı? Evet, Yaşar Okuyan tehdit ediyor, hesap vereceksiniz. Tehdit mi, tehdit. Kanuna aykırı iş yapmışsan, anayasayı çiğnemişsen, hırsızlık yapmışsan, şerefsizlik yapmışsan, üç yaşındaki çocukların ırzına geçenlerin siyasi avukatlığını üstlenmişsen, onları savunmuşsan ve bu adamları AKP listelerine getirmişsen, Soma'da tepkisini ortaya koyan madenci genç arkadaşımızı ayaklar altında çiğnerken, Cumhurbaşkanı başdanışmanlarından bir hıyar tekmeliyorsa bunun hesabı senden sorulacak. Hazır ol, bu hesabı sandıkta millet soracak."

Son Güncelleme: 20.05.2018 19:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15