Ömer Halisdemir'in babası ve Kılıçdaroğlu telefonda görüştü

Ömer Halisdemir şehidimizin babasının “Hakkımı Kemal Kılıçdaroğlu’na helal etmiyorum" seklinde açıklama yapmadığı ortaya çıktı.

23 Mart 2019 Cumartesi 13:28
Ömer Halisdemir'in babası ve Kılıçdaroğlu telefonda görüştü

CHP kaynaklarından alınan bilgiye göre, Takvim ve  Sabah gazetelerinin bu yalan haberleri üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile dün Niğde’den bir telefon görüşmesi gerçekleştiren baba Hasan Hüseyin Halisdemir “Ben böyle bir şey söylemedim" dedi. “Yalan habere çok üzüldüğünü" dile getiren baba Halisdemir Kemal Kılıçdaroğlu ile üzüntüsünü paylaştı ve bir süre sohbet etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bunun üzerine avukatlarına talimat vererek yalan haber yapan Sabah ve Takvim gazetelerine beş paralık yayınları için beş kuruşluk dava açın dedi.

Sabah gazetesinin Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yalan haber yaptığı önceki gün mahkeme kararıyla bir kez daha belgelenmişti.

Son Güncelleme: 23.03.2019 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15