Özdiş: “Her kızımız bir yıldız”

CHP’li Özdiş ÇYDD Adana ve Çukurova Şubelerini ziyaret etti...

10 Şubat 2018 Cumartesi 20:05
Özdiş: “Her kızımız bir yıldız”

CHP Adana Milletvekili, TBMM İdare Amiri İbrahim Özdiş, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Mercedes-Benz'in başlattığı '' HER KIZIMIZ BİR YILDIZ '' projesinin Adana’lı yıldız kızlarını ziyaret etti.

GERÇEK MUHABİR / ANKARA

Mercedes-Benz Türk ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin (ÇYDD) 2004 yılında başlattığı “Her Kızımız Bir Yıldız” projesi kapsamında desteklenen öğrencilerden 20 yıldız kız bu yıl Adana’dan çıkmıştı. Haberi öğrendiğinde Ankara’dan Adana’ya her kız öğrenciye birer tebrik mektubu gönderen CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Adana Şubesi’ni ziyaret ederek kız çocuklarıyla tanıştı, Atatürk baskılı kupa hediye etti.

“Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK ve örnek insan Türkan SAYLAN'ın izinden giden kızlarımız. Sizin her türlü gelişiminizde ve başarınızda yanınızda olanlara, sizlere emeği geçenlere teşekkür ederim” ifadelerini kullanan CHP’li Özdiş “Geleceğin aydınlık Türkiye'sinin sönmez ışıkları olarak, başarılarınızın devamını diler, sonsuz sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15