Özgür Özel'den sert açıklamalar: 'Tek yumurta ikizine döndüler'

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında AKP-MHP ittifakı çalışmalarına tepki gösterdi. Özel, MHP'nin Meclis'i Ak Saray'ın uydusu haline getirmeye çalışmakla suçladı.

19 Şubat 2018 Pazartesi 15:53
Özgür Özel'den sert açıklamalar: 'Tek yumurta ikizine döndüler'

CHP Grup Başkanvekili ÖZgür Özel, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin  ‘Ay-yıldız’ ittifakı benzetmesine ilişkin şunları söyledi: “Ay Yıldız ittifakı, Ay Meclistir Yıldız ise Cumhurbaşkanı, Bahçeli ağzından itiraftır, güneş yıldızdır çekim merkezidir. Ay ise uydunun, yıldızın etrafında döner. Meclisi yıldızın uydusu yapmayı itiraf ediyor. Saraydaki Erdoğan’ın uydusu haline getirilmek istenen Meclis, bu milleti sarayın uydusu yapmanıza izin vermeyeceğiz. İstediğiniz kadar kanun değiştirin ittifak planı yapın tarih önünde hesap sorulacağından emin olabilirsiniz. Osmanlı tokadını seçmenden  yiyeceklerine kuşkunuz olmasın.”

“ÇİFT YUMURTA İKİZİ BUNLAR, TEK YUMURTA İKİZİNE DÖNDÜLER”

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Afrin’e gideceğini söylediğini anımsatarak şöyle dedi: “Afrin’e gideceğim diyen sadece bu değil Bahçeli, çift yumurta ikizi bunlar, tek yumurta ikizine döndüler hiçbir fark yok artık arada, konuşmalar Saray’da yazılıyor aynı konuşmayı Erdoğan da Bahçeli de yapıyor. Metine tam sadık Bahçeli. Bahçeli ile MHP ile bağlantı kurmak yerine sarayın sözcüsü sarayın yancısı diye bahsetmek, 60 yıllık partiyi kendisine baba evi bellemişlerdir yüreklerini kırmaz, çünkü birilerinin derdi parti değil saray.” 

Son Güncelleme: 19.02.2018 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15