Öztunç: “Birilerinin Sırtından Değil, Projelerimle Başkan Olacağım!”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kahramanmaraş Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, seçim çalışmaları kapsamında memleketinin her karış toprağını dolaşarak vatandaşlara sevdası Kahramanmaraş için hazırladığı projeleri tek tek anlatıyor.

13 Şubat 2019 Çarşamba 16:20
Öztunç: “Birilerinin Sırtından Değil, Projelerimle Başkan Olacağım!”

Millet İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Onikişubat ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Azerbeycan Bulvarı ve Trabzon caddesi esnafını ziyaret ederek projelerini birebir anlatan Atom Karınca Öztunç, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabı üzerinden verdiği mesajda ise, “Ben birilerinin sırtından değil, projelerimle başkan olacağım inşallah” ifadelerini kullandı.

Öztunç öğleden sonra ise Onikişubat Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Gürdak ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Öztunç’a ilçe ziyaretlerinde Millet İttifakı Onikişubat Belediye Başkan Adayı Mustafa Bastırmacı, CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş, İl Sekreteri Ali Zabun ve İl Basın Danışmanı Salman Özdemir eşlik etti.

Son Güncelleme: 13.02.2019 16:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15