Öztunç, Elbistan'daki KURA REZALETİNE sert çıktı: Hakkınızı gasp edenlere...

Hastane personel alımı kurasındaki skandala CHP Parti Meclisi Üyesi, Kahramanmaraşlı Ali Öztunç çok sert tepki gösterdi. Fecebook sayfasından konuya ilişkin bir mesaj paylaşan Öztunç konuyu yargıya taşıyacaklarını ve takipçisi olacaklarını vurgulayıp; şu değerlendirmeyi yaptı:

14 Şubat 2017 Salı 13:12
Öztunç, Elbistan'daki KURA REZALETİNE sert çıktı: Hakkınızı gasp edenlere...

CHP'Lİ ÖZTUNÇ'TAN UYDURUK KURAYA ÇOK SERT TEPKİ

"Elbistan devlet hastanesi alınacak toplam 50 personel için 3000 bin müracaat var. Kura çekimi ile personelin alınacağı açıklandı. Ancak anlaşılıyor ki, kura hikaye. Önceden belirlenen isimler güya kurada çıkıyor. Üstelik bazı isimler iki kez çıkıyor! Listeleri hazırlayan ise AKP ilçe başkanlığı. Bu saygısızlığı şiddetle protesto ediyorum. CHP olarak bugün kura çekiminin yapıldığı yerde gerekli müdaheleleri yaptık. Konuyu yargıya da taşıyacağız. Elbistanlı ve Kahramanmaraşlı hemşerilerime de sesleniyorum: Düşünün bir de başkanlık geçerse bunlar daha ne tür haksızlık ve hukuksuzluklar yaparlar. O yüzden 'hayırda hayır vardır' diyelim ve 16 Nisan'da hakkınızı gaspedenlere HAYIR diyelim."

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15