Öztunç: “Seçilmeden Böyle İsraf Ediyorlarsa Seçilince Neler Olur!”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kahramanmaraş Milletvekili ve Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel ve mahalli idareler seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

22 Mart 2019 Cuma 13:34
Öztunç: “Seçilmeden Böyle İsraf Ediyorlarsa Seçilince Neler Olur!”

Dün(21.03.2019) gerçekleştirdiği Onikişubat ilçesi esnaf ziyaretleri sonrası, “Bugün önce Mağaralı mahallesinde ardından da Necip Fazıl Kültür Merkezi’nden başlayarak Tekerek yolundaki tüm dükkânlara girip esnafımıza hayırlı işler diledim. Ben kapı kapı çalışarak milletim ile bir araya geliyorum. Rakiplerim salon toplantılarında ve makam odalarında çalışırlarken ben arkadaşlarım ile birlikte projelerimi ve Kahramanmaraş hayalimi anlatıyorum” açıklamasını yapan Öztunç, bugün de programının büyük bir kısmını Türkoğlu ilçesine ayırdı.

Erken saatlerde ilçeye gelen Öztunç’un gördüğü her dükkâna girmeye özen göstermesi ve sokakta denk geldiği vatandaşlarla da mutlaka hasbihâl etme arzusunda olması dikkat çekiyor.  İlerleyen saatlerde başta Beyoğlu Mahallesi olmak üzere çok sayıda mahalle ve köyde ziyaretlerde bulunması beklenen Atom Karınca’nın, yerel seçimlere çok kısa süre kala yaşanan rekabet hakkında yaptığı değerlendirmeler ise adeta adaletsiz ve eşit şartlarda geçmeyen yarışın somut ifadesi oldu.

KAMPANYA MASRAFLARI İÇİN KAYNAK NEREDEN?

Öztunç, şunları söyledi;

“Henüz daha seçilmeden israf yapıyorlar. Kahramanmaraş’ın neresine gidersek gidelim billboardlarda Hayrettin Bey’in fotoğrafları, giydirilmiş sayısı dahi belli olmayan arabalar… Koruma ordusu, makam araçları dünyanın mazot parası. Bu kampanyanın masrafını kim karşılıyor? AK Parti’nin verdiği konserlerin masrafını belediyeler mi karşılıyor, adaylar mı karşılıyor ya da kimler karşılıyor? Ben kendi kampanyamın masrafını kendim karşılıyorum. Bu yüzden çok arabam gezmiyor. Billboardlara çıkmıyorum. Ben gönüllerde varım. Seçilmeden böyle israf ediyorlarsa seçilince neler olur. Hemşerilerime sesleniyorum; bu kadar israfı içinize sindirebiliyor musunuz? Bu paralar sizin paralarınız. Sizden toplanan parayla seçim çalışması yapıyorlar, sonra da belediye borçlu diyorlar. Belediyeyi kendileri borçlandırıyorlar!

Son Güncelleme: 22.03.2019 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15