PKK'lı olduğu iddia edilen aday; "Ben siyasete AK Parti'de başladım"

Hürriyet gazetesinin hükümete yakın medyayı kaynak göstererek yaptığı "PKK'lı ile bağlantılı adaylar" haberindeki listede yer alan Kenan Güler'in daha önce AKP'den aday olduğu ortaya çıktı.

26 Mart 2019 Salı 11:37
PKK'lı olduğu iddia edilen aday; "Ben siyasete AK Parti'de başladım"

AKP'den 2 ay önce istifa edip CHP'den Belediye Meclis Üyesi adayı olan Kenan Güler, PKK'lı olmakla itham edilmişti. 

Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre, Güler'in 5 yıl süreyle AKP'de siyaset yaptığı, geçen dönem AKP Mamak Belediye Meclis Üyeliği'ne aday olduğu belirlendi. Kenan Güler, Sözcü'ye yaptığı açıklamada, "Ben siyasete AK Parti'de başladım ve başka hiçbir partiye üye olmadım. 2 ay önce istifa edip CHP'den aday oldum" dedi. 

Mamak'ın AKP'li Belediye Başkanı Mesut Akgül de, "Kenan bey benim listemden adaydı. Onun Bitlisli olması ille de HDP'li, PKK'lı olduğu anlamına gelmiyor. Ben hiç o yanını görmedim" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 26.03.2019 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15