Saadet Partisi'nden bu kez penguenli reklam filmi!

Saadet Partisi Genel Merkezi, Sülün Osman'ın hayatının anlatıldığı kısa bir reklam filmi hazırlamış ve sinema salonlarında yayına sokmuştu. Reklam filmi AKP tarafından baskıyla engellenince parti bu defa sadece penguenlerin yer aldığı yeni bir film hazırladı ve salonlarda gösterilmeye başlandı.

10 Şubat 2019 Pazar 10:44
Saadet Partisi'nden bu kez penguenli reklam filmi!

Ünlü dolandırıcı Sülün Osman’ın hikayesinin anlatıldığı bir reklam filmi hazırlayan Saadet Partisi filmi Organize İşler 2 isimli filmin hemen önünde yayına sundu. Ancak reklam bir gün sonra yayından kaldırıldı.

Saadet Partisi Tanıtmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı, reklam kaldırıldıktan sonra yaptığı açıklamada “İlgili firmalar iktidar tarafından aranıp baskı yapılarak bu reklam filmini gösterimden kaldırılmıştır. Bu Türkiye’deki siyasi atmosfer açısından tehlikeli bir davranıştır” dedi.

‘Kaldırılamayacak bir kurgu oluşturduk’

Saadet Partisi Sülün Osman’ın hikayesinin yer aldığı videoyu “Bu işler bazen bireysel bazen organize işler ama her zaman yanlış işler! Saadet Partisi keyifli seyirler diler” notuyla tanıtmıştı.

Yeni reklam filmi Saadet Partisi’nin sosyal medya hesaplarından “Kaldırılan Sülün Osman reklamımızdan sonra kaldırılamayacak bir kurgu oluşturduk” notuyla paylaşıldı.

Filmde, sahilde yürüyen penguenler görülüyor. Gezi Parkı olayları sırasında iktidara yakın televizyon kanallarında penguen belgeselleri yayınlanmış, olaylarla ilgili haberlere yer verilmemişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15