Saadet Partisi'nden Reza Zarrab açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Reza Zarrab'ın tanık olduğu ABD'de görülen Hakan Atilla davasına ilişkin konuştu.

30 Kasım 2017 Perşembe 12:46
Saadet Partisi'nden Reza Zarrab açıklaması

Karamollaoğlu, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nin konferans salonunda gerçekleştirilen Saadet Partisi Sultanbeyli İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi'nde, ABD-Türkiye ilişkilerini eleştirdi.

New York'ta tutuklu bulunan Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın yargılandığı davaya da değinen Karamollaoğlu, "ABD'de Sarraf davası başladı. Her gün Sarraf aşağı, Sarraf yukarı. İtham ediliyordu, yakalandı, suçlu bulundu derken itiraftan iftiracı konumuna terfi etti." diye konuştu.

ABD'den müttefik olmaz

Dava konusunda Türkiye'nin dalgalı bir tavır sergilediğini öne süren Karamollaoğlu, "Biz bu şartlar altında bunu hiçbir zaman polemik konusu yapmayacağız. Çünkü bu konu sadece Erdoğan'a karşı değil Türkiye'ye karşı yürütülen bir tavırdır" ifadelerini kullandı.

Kamplaşmayı liderler düzeltecek

Karamollaoğlu, Türkiye'deki bir numaralı meselenin kamplaşma olduğunu, bundan kurtulmak gerektiğini savundu.

Türkiye'nin etrafının yandığını ancak ülkede hala kutuplaşmayla uğraşıldığını öne süren Karamollaoğlu, "Kamplaşmayı liderler düzeltecek. Bunu liderler kendi tavırları ve ifade tarzları ile düzeltirler." değerlendirmesini yaptı.

Karamollaoğlu, terörün sadece silahla önlenemeyeceğini belirterek, "Bölgede yaşayan insanların problemlerini dikkate almadan, onların sosyal, psikolojik, ekonomik meselelerini dikkate almadan o bölgeye huzur getiremezsiniz." şeklinde konuştu.

Karamollaoğlu, ahlakın dejenere olmaya ve yanlış şeylere "evet" denmeye başlandığını ileri sürdü.

Teşkilat mensuplarına da seslenen Karamollaoğlu, "Özellikle hanım kardeşlerime söylüyorum. Siz, çalışan kadınlara mutlaka ulaşacaksınız. Herkese ulaşmak mecburiyetindeyiz. Hedefimiz 400 bin üye. 400 bin üye hedefine ulaşacağız ve ulaşacağımıza inanıyorum''  diye konuştu.

Son Güncelleme: 30.11.2017 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15