Selçuk Dereli yılın ilçe başkanı

Selçuk Dereli yılın ilçe başkanı

03 Haziran 2016 Cuma 17:08
Selçuk Dereli yılın ilçe başkanı

YILIN İLÇE BAŞKANI SELÇUK DERELİ 

Ankara'nın en büyük ilçesi Çankaya'da başarılı çalışmalara imza atan CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli, bir kez daha ödüllendirildi.
haberankara.com sitesinin kuruluşunun 3. yılında düzenlediği "Haber Ankara Medya 3.Yıl Ödül Töreni" dün akşam gerçekleştirildi.
CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli, haberankara.com sitesi tarafından düzenlenen yılın en iyileri ödül töreninde "Yılın İlçe Başkanı" ödülünü layık görüldü. Dereli ödülünü Haber Ankara Sitesi yetkililerinden aldı.
selçuk dereli 2
Wonders Event'ta gerçekleştirilen ödül töreni gecesine CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Cankurtaran, CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da katıldı.
Çankaya ve Çankayalılar için büyük bir mücadele içinde olduklarını ve bu çerçevede adeta gecelerini gündüze kattıklarını vurgulayan Dereli, "Bu ödül çalışma azmimizi kamçılayacak. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 03.06.2016 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15