"Sorun çözen yapıcı siyaset anlayışı bizim farkımız olacak"

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından sandıktan başarıyla çıkan Milletvekillerinin TBMM'deki kayıt işlemleri devam ediyor. Bugün TBMM’ye gelerek kayıt yaptıran isimlerden birisi de Cumhuriyet Halk Partisi’nin(CHP) genç ve dinamik Parti Meclisi üyesi, yeni Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç oldu.

02 Temmuz 2018 Pazartesi 13:22
"Sorun çözen yapıcı siyaset anlayışı bizim farkımız olacak"

Anayasa’ya gereği 8 Temmuz 2018 günü TBMM’de yemin ederek resmen göreve başlayacak 27. dönem Milletvekilleri, TBMM Şeref Holü’nde kayıt işlemlerini yaptırmaya bugün de devam etti.

Yeni haftanın ilk günü Meclis’e gelerek kayıt yaptıran dikkat çekici isimlerden birisi de CHP’nin ‘Atom Karınca’ lakaplı çalışkan Parti Meclisi Üyesi Ali Öztunç oldu.

Seçim bölgesi Kahramanmaraş’ta yıllardır halkla iç içe daha güzel yarınlar için faaliyetlerde bulunan ve seçmen tarafından memleketini TBMM’de temsil yetkisine layık görülen Öztunç, kayıt işlemleri sonrası yaptığı kısa değerlendirmede ise şunları ifade etti:

“Çok zorlu bir seçim takvimini geride bıraktık. CHP’nin bugüne kadar Kahramanmaraş’tan aldığı en yüksek oyu aldık. Ben geçerli oy kullanan 650 bin memleketlimin tamamı bana oy vermiş gibi tüm Kahramanmaraş’a hizmet edeceğim. Kavgalar, polemikler geride kalsın; kazanan Kahramanmaraş, Türkiye olsun arzusundayım. Diğer partilerden Milletvekili seçilen arkadaşlarımızın da uzattığımız bu dostluk elini tutmalarını temenni ediyorum. Katma değer üreten, sorun çözen, yapıcı siyaset anlayışı bizim farkımız olacak.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15