TBMM’de Tezkere Görüşmelerinde Gerginlik

Meclis'te HDP'li Baydemir ile Meclis Başkanı İsmail Kahraman arasında gerginlik yaşandı. Kahraman, HDP'li Baydemir'in "AKP-MHP şer odakları ittifakları" ifadesine tepki gösterdi.

23 Eylül 2017 Cumartesi 17:49
TBMM’de Tezkere Görüşmelerinde Gerginlik

TBMM’de Suriye-Irak tezkeresi görüşmelerinde gerginlik çıktı.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, tezkere görüşmelerinde HDP adına konuşan Osman Baydemir “AKP-MHP şer odakları ittifakları” ifadesine itiraz etti.

Kahraman, “Töhmet altında bırakan ifadeleriniz var. Zabıtları isteyeceğim. Burada böyle konuşulamaz. Şimdi zabıtlar gelecek. Özür bekliyoruz” dedi.

Kahraman daha sonra AKP’nin sataşma olduğu gerekçesiyle AKP Grup Başkanvekili Nacı Bostancı’ya söz verdi. HDP‘li Filiz Kerestecioğlu da Meclis Başkanı’nın sözlerine tepki gösterdi. ‘Siz böyle mi Meclis yönetiyorsunuz?’ dedi. HDP’liler tepkisini sürdürerken, TBMM Başkanı zabıtları inceleyeceğini yineledi.

Son Güncelleme: 23.09.2017 17:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15