"TERÖR BİTECEK" diyenler artık milletimize hesap vermeli

CHP’Lİ AKIN TERÖRE LANET YAĞDIRDI... “HANİ TERÖR BİTECEKTİ? HER ŞEHİDİMİZİN SORUMLUSU AKP’DİR”

16 Ağustos 2018 Perşembe 16:58
"TERÖR BİTECEK" diyenler artık milletimize hesap vermeli

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, PKK terör örgütüne lanet yağdırdı. Akın, “Adıyaman'da PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 4 evladımız şehit düştü. Lanet olsun. Yine yüreklerimizi dağladılar. Terör bitecek diyenler, artık Milletimize hesap vermeli” dedi.

CHP Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir’in Balya ilçesinde CHP İlçe Örgütünün Danışma Kurulu toplantısında Adıyaman’dan gelen şehit haberini aldı. PKK terörünü lanetleyerek şehit olan 4 Jandarma askerine Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileyen Akın tepkisini şu ifadelerle dile getirdi:

“4 askerimizin 3’ü maalesef dost ateşi ile şehit düşmüş. Bu çatışmanın müsebbibi elbette ki PKK! Ama diğer yandan da AKP’dir. Hani terör bitecek, diye söz verenler, şimdi neredeler? Sıfır terör ile aldıkları ülkede bugün gelen her şehidimizin sorumluları AKP’dir. AKP değil miydi, ‘terör bitecek’ diyen. Terör ile mücadele ediyormuş gibi göründüler. PKK ile masaya oturdular, FETÖ’ye her istediklerini verdiler, İŞİD’e ‘terör örgütü’ diyemediler. Geldiğimiz noktada terörün sorumlusu kim? AKP! Terör bitecek diyenler, artık Milletimize hesap vermeli.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15