Torun: Söz, FINDIK EN AZ 15 LİRA olacak

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEYİT TORUN: AĞIZLARINDAN FINDIK İÇİN NEDEN BİR SÖZ ÇIKMIYOR

19 Haziran 2018 Salı 16:04
Torun: Söz, FINDIK EN AZ 15 LİRA olacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili adayı Seyit Torun, CHP Ordu Milletvekili adayları Mustafa Adıgüzel, Onur Çam, Sebanur Özdemir ve Yiğit Günay’la birlikte seçim çalışmaları kapsamında doğduğu, büyüdüğü topraklarda, Ulubey Meydanında halka seslendi, ‘Ben sizin evladınızım, size hizmet ettim, ama artık iktidarda hizmet etmek istiyorum. 3 yıldır Mecliste fındığın mücadelesini veriyorum. Yıllardır benim dışında fındığı konuşan olmadı, fındıkta adalet yürüyüşü yapmasaydık, fındığımızı bu paraya bile satamayacaktık, ama bu yetmez, bu fındık bizim her şeyimiz, onun için iktidar istiyoruz, söz veriyorum bu meydanda, bizim iktidarımızda fındığımız en az 15 lira olacak.  Fındığımızın geleceğini görmek, emeğimizin karşılığını almak istiyoruz.

FINDIKTA KAPALI KAPILAR ARDINDA KURULAN OYUNLARI BOZACAĞIZ

Fındığımızı unutan, üreticiyi yok sayan, ‘fındık üreticisine sahip çıkacağız’ söyleminden başka hiçbir şey söyleyemeyen bu iktidarın, Cumhurbaşkanının ağzından fındık için neden bir söz çıkmıyor. Çünkü bunların umurunda değil bu üretici. Ama biz iktidara geleceğiz, kapalı kapılar ardında görüşmeler yapanların, 16 yıldır üreticiyi mağdur edenlerin oyunlarını bozacağız.’ diye konuştu.

HER GEÇEN GÜN FAKİRLEŞİYORUZ

Torun konuşmasında Ordu’nun bitemeyen yollarına da değindi. Yıllardır yol yaptık diye övünen iktidarın Ordu’nun yollarını neden bitiremediğini sordu. ‘Ne çevre yolu ne Ulubey-Gürgentepe Yolu bitiyor, Şehir Hastaneleri yapıyoruz diyorlar, hastaneyi özel sektör yaptırıyorlar. Vatandaşın sağlığı için değil, para kazanmak için yapıyorlar. Kaynakları bitti. Milli geliri 10 bin dolardan 8 bin beş yüz dolara düşürdüler, her geçen gün biraz daha fakirleşiyoruz. ’diyen Torun, konuşmasını korkudan meydana gelemeyen pencerelerinden bakan hemşehrilerine, ‘Korkmayın, 24 Haziran’da baskılar bitecek, korkular sona erecek’ diyerek bitirdi.

BU SEÇİM ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİN SEÇİMİ

Ulubey mitinginden sonra Altınordu Yeni Sanayi sitesini gezen CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, sanayi esnafının ve çalışanlarının sorunlarını dinledi. Bu seçimin çocuklarımızın geleceğinin seçimi olduğunu söyleyen Torun, esnafın sorunlarını iyi bilen, çözümlerini ortaya koyan Partisine destek istedi.

 

Son Güncelleme: 20.06.2018 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15