"Trabzonspor’un hakkı yenmiş, emek hırsızları Türk futboluna yeni bir darbe vurmuştur"

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet kaya: Türkiye’nin gözü önünde Trabzonspor’umuzun hakkı yemiş, emek hırsızları Türk futboluna yeni bir darbe vurmuştur... Türk futbolu, proje takımları ile değil Anadolu’nun gerçek kulüp takımlarıyla bir yerlere varacaktır. Kaya'nın yazılı açıklaması şöyle:

21 Ocak 2019 Pazartesi 14:25
"Trabzonspor’un hakkı yenmiş, emek hırsızları Türk futboluna yeni bir darbe vurmuştur"

Türk futbolunun yıldızı Trabzonspor’umuz, kulüp üzerinde oynanan siyaset kökenli kirli oyunların ve kötü yönetimlerin sonucunda ekonomik olarak büyük zorluklarla karşı karşıya kalmıştır. Öyle ki, bu yükler kulübün varlığını tehdit edecek boyutlara ulaşmıştır.

Trabzonspor, yeniden özüne dönerek, kendi birikimini dışarıdan takviyelerle güçlendirerek, takımların 11 yabancı futbolcuyla sahaya çıktığı bir ortamda, Türk futbolunda yeni bir devrimin programını yaşama geçirmektedir.

Dün oynanan Trabzonspor Başakşehir maçında ilk 11’de 4, yedek kulübesinde ise 7 futbolcu olmak üzere 11 alt yapıdan genç futbolcusuyla maç kadrosunu hazırlaması bu açıdan çok anlamlıdır, bu Türk futbolu adına bir gururdur.

Ancak erken gelen başarıdan rahatsızlık duyup bu devrim sürecini zafiyete uğratmak isteyenler, Türk futbolunun içine düştüğü hastalıkları geçim kaynağı yapanlar boş durmamaktadır.

Türkiye’nin gözü önünde Trabzonspor’umuzun hakkı yemiş, emek hırsızları Türk futboluna yeni bir darbe vurmuştur.

Türk futbolu, proje takımları ile değil Anadolu’nun gerçek kulüp takımlarıyla bir yerlere varacaktır.

Her zaman ve her zeminde Trabzonspor başta olmak üzere hakkı yenen, adaletsizliğe uğrayan kulüplerin yanında olacağımızı kamuoyu önünde açıklamayı bir borç sayıyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15