Usluer: Parti herkesin üstündedir!

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, Tepebaşı ve Odunpazarı ilçe örgütleri ile bir araya geldi. Yaklaşan delege seçimlerinin huzur içinde geçmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Usluer, “Hangi seçim olursa olsun önemli olan şey partidir ve bizim iktidar yolunda ilerlememizdir. Parti herkesin üstündedir” dedi.

18 Ağustos 2017 Cuma 13:55
Usluer: Parti herkesin üstündedir!

CHP Eskişehir il binasında Odunpazarı örgütü ile görüşen Usluer, Odunpazarı ilçe başkanı Akın Sallarel, Eskişehir Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek, Hüseyin Gözütok ve Selahattin Kurtuluş ile yaklaşan Adalet Kurultayı hakkında konuştu. Kurultayda “Eğitimde Adalet” paneli komitesinde görevli olan Usluer, ayrıca 7 Eylül’de Ankara’da gerçekleşecek “Eğitimin Üç Şartı” başlıklı çalıştaya davette bulundu. Yaklaşan delege seçimlerinin huzur içinde geçmesi için herkesin çaba sarf etmesi gerektiğini belirten Usluer, “Kimsenin bireysel hareketleri partinin önüne geçmemeli. Önceliğimiz belli; Partinin geleceği ve iktidarı!” şeklinde konuştu.

HEP BİRLİKTE MÜCADELE VERİYORUZ

Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile Tepebaşı il binasında bir araya gelen Usluer, burada da delege seçimlerine değindi. Parti ve ülke gündemi hakkında konuşan Usluer, partinin her şeyin üstünde olduğu vurgusunu burada da yaptı. Birliğin ve beraberliğin hayati önem taşıdığı bir dönemden geçildiğini ifade eden Usluer, “ Parti bilincini idrak etmiş, ülkenin içinde bulunduğu hali dert eden insanlar olarak bizler, kendi aramızda yaşadığımız sorunları dert etmeyi bırakıp, ülkenin geleceği için çabalamalıyız. Ben buradaki herkesin bu bilinçte ve istekte olduğuna inanıyorum. Benden istediğiniz bir şey var mı? Onun da ötesinde isteyin, bizlerden bir şeyler isteyin hep beraber mücadele veriyoruz çünkü” ifadelerini kullandı. Ayrıca Usluer, “Eğitimde Üç Şart”  çalıştayına Tepebaşı ilçe örgütünü de davet etti.

Son Güncelleme: 18.08.2017 22:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15