Yavaş: '31 Mart’ta bir zihniyet değişikliği olacak!'

Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Beldiye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

23 Şubat 2019 Cumartesi 13:17
Yavaş: '31 Mart’ta bir zihniyet değişikliği olacak!'

Ankara Bolulular Dernekler Federasyonu ve Batı Karadenizliler Birliği’nin düzenlediği toplantıya katılan Yavaş, burada yaptığı konuşmada,  31 Mart’ta bir zihniyet değişikliği olacağını söyledi. 

“ANKARA KARARINI VERMİŞ”
“Halkımız kararını vermiş” diyen Yavaş, şöyle konuştu:
“Önceden, sürekli anket yayınlarlardı. Kendilerini hep yüksek gösterirlerdi ancak bu seçimde kendilerini yüksek gösteren bir tane anket bile yayınlayamadılar. İnsanların içine girdiğiniz zaman, kaç yıldır siyaset yapıyoruz, insanların oy verip vermeyeceğini anlayabiliyorsunuz. En nihayetinde Ankara kararını vermiş, Ankara’da büyük bir değişimi başaracağız.”
Bir belediye başkanın asli görevlerinin olduğunu dile getiren Yavaş, “Temiz hava, musluktan içilebilir ve ucuz su ile ulaşım. Bakın bunlardan hiçbirini yapmadılar.  Organize sanayileri kalkındırmadılar” dedi.

“ALLAH ANKARA’NIN SORUNLARINI ÇÖZME FIRSATINI BİZE VERECEK”
Özhaseki’nin “Arkamızda ağa var” sözlerini hatırlatan Yavaş, şöyle konuştu:
“Ekonomik kalkınma adına hiçbir şey yapılmadı. Şimdi ‘Arkamızda ağamız var. Onun sayesinde birşeyler yapacağız’ diyorlar. Unuttukları bir şey var. Onların ağa dediği yani Hükümet onların 17 yıldır arkasında ve Ankara’nın sorunları olduğu gibi duruyor. Ankara’nın sorunları devam ediyor. İnşallah Allah bu sorunları çözme fırsatını bize verecek.

“SIRTINI DEVLETE DAYAYANLARIN İDDİASIDIR”
Cumhurbaşkanlığı gibi saygın bir makama ‘ağa’ demek cumhurbaşkanlığıyla bağdaşmayan anlamlar da çıkabilir. O zaman ben dahil Türkiye’deki hiçbir muhalefet partisinin aday olmaması lazım. O zaman belediye başkanlığı seçimlerini de kaldırsınlar. O zaman Sayın Özhaseki, ‘Bakın Cumhurbaşkanı Ankaralıların iradesini hiçe sayacak’ mı demek istiyor? Elbetteki muhtarından, devletin en üst makamına kadar herkesle işbirliği yapacağız. Ayrıca ben ilk defa muhalafette belediye başkanlığı yapmayacağım. 10 yıllık belediye başkanlığı hayatımın 6 yılı muhalefette geçti. Recep Tayyip Erdoğan’dan da Cemil Çiçek’den de para aldım. Herkesten para aldım. Yani Ankara için güzel bir proje olacak da Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan buna hayır mı diyecek? Bu konuşmalar, kendine ait hiçbir projesi olmayan, sırtını devlete dayayan, karşı tarafı küçümseyen insanların iddiasıdır.”

81 İL ANADOLU KÜLTÜR BAHÇESİ
81 İl Anadolu Kültür Bahçesi projesinden de bahseden Yavaş, “Türkiye’nin her köşesinin ayrı bir cennet olması ve her ilin kendine has kültürünün yaşatılması amacıyla 81 İl Anadolu Kültür Bahçesi’ni kuracağız. Burada her il için her ilin kendi mimarisinde konaklar yapılacak. Her il bu konaklarda kendi kültürünü yansıtan yemek ve müzikler gibi öğelerle tanıtılacak. Bu konakların yönetimi de siz il derneklerine ya da federasyonlara verilecek” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 23.02.2019 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15