Yedekçi: Kılıçdaroğlu'na Kürt seçmen gönül rahatlığı ile oy verir

KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın konuğu olan CHP Milletvekili Gülay Yedekçi, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayının, CHP lideri Kılıçdaroğlu olması gerektiğini söyledi. Yedekçi, "Kürt seçmen Genel Başkanımıza gönül rahatlığı ve huzurla oy verebilir" dedi.

19 Nisan 2018 Perşembe 19:15
Yedekçi: Kılıçdaroğlu'na Kürt seçmen gönül rahatlığı ile oy verir

İki ay sonra yapılacak olan 24 Haziran'daki erken seçimlerde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olması yönünde bir açıklamada partinin Milletvekili Gülay Yedekçi'den geldi.

Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'ın, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayının Kılıçdaroğlu olması gerektiği yönündeki açıklamasından sonra CHP'den Kılıçdaroğlu'nun adaylığını isteyen açıklamalar geliyor.

CHP'li Vekil Gülay Yedekçi, Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü sonrası hayır cephesinin lideri olduğunu belirtti. Yedekçi, Kılıçdaroğlu'nun çok namuslu, çok dürüst ve çok ahlaklı insan olarak CHP'ye oy vermeyenlerin de gönlünü kazandığını söyledi. 

Yedekçi, seçimin kaderini belirleyeceği söylenen Kürt oyları ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Kürt seçmen Genel Başkanımıza gönül rahatlığı ve huzurla oy verebilir. Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olmasının çok yerinde bir karar olacağını düşünüyorum."

https://www.youtube.com/watch?v=d9KtHT5czns&feature=youtu.be

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15