"Yeni parti için çok genç ve sürpriz bir isim hazırlanıyor"

"AKP içinde tepkili, iri dişli bir muhalif kadro oluştu"

20 Mart 2019 Çarşamba 09:24
"Yeni parti için çok genç ve sürpriz bir isim hazırlanıyor"

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, yerel seçimden sonra kurulacağı iddia edilen yeni partiye ilişkin olarak kulis bilgiler içeren bir yazı kaleme aldı. Takan, geçen günlerde iktidar için de önemli bir isimle konuştuğunu, bu kişinin kendisine "Ne Davutoğlu ne de Babacan. Onlardan hiçbir şey olmaz. İnanamayacağın, çok genç ve sürpriz bir isim hazırlanıyor" dediğini aktardı.

Takan, "Ne Babacan, ne Davutoğlu" başlığıyla yayımlanan yazısının ilgili bölümünde şunları söyledi: 

AKP içinde tepkili, iri dişli bir muhalif kadro oluştu. Erdoğan, bunu çok yakından takip ediyor. Bu kadro da 31 Mart sonuçlarını bekliyor, ona göre hareket edecek. İktidar içinde önemli bir isimle geçenlerde konuşuyordum, "Ne Davutoğlu ne de Babacan... Onlardan hiçbir şey olmaz. Tayyip bey de bunu çok iyi biliyor. 'Gelin buraya' dese  ikisi de koşar gider. Başka şansları mı var?.. Abdullah Gül'den hiçbir şey çıkmayacağını artık herkes net olarak gördü. İnanamayacağın, çok genç ve sürpriz bir isim hazırlanıyor. Erdoğan'a alternatif yapı AKP içinden geniş bir oluşumu kapsayarak çıkacak" dedi. Çok kurcaladım, "genç ve sürpriz isim" hakkında bilgi alamadım. "Hep beraber bekleyelim bakalım..." demekle yetindi.

Yazının tamamı için tıklayın

Son Güncelleme: 20.03.2019 10:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15