Andreas Beck'ten Beşiktaşlı futbolculara tavsiye

Sezon başında Beşiktaş'tan ayrılan ve Stuttgart'ın yolunu tutan Andreas Beck'in Bayern Münih - Beşiktaş maçı öncesi yaptığı "Türkiye'de ve Almanya'da bazıları, Bayern Münih'in bu maçı çok rahat kazanacağını düşünüyor. 5 ya da 6 gol atacağını düşünenler bile var. Ancak yanılıyorlar" yorumu sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri olurken Alman futbolcu maç sonu için Siyah-beyazlı futbolculara tavsiyelerde bulundu.

21 Şubat 2018 Çarşamba 14:02
Andreas Beck'ten Beşiktaşlı futbolculara tavsiye

 Andreas Beck, maç sonunda Tivibu yayınında konuştu.

Daha önce Beşiktaş forması giyerken Dinamo Kiev ile oynadıkları maçta kendisinin de kırmızı kart gördüğü ve maçtan 6-0 mağlup ayrıldıkları hatırlatılan Beck, "Dinamo Kiev ile Bayern Münih'in seviyesi farklı" dedi.

"Beşiktaş 11 kişiyken daha iyiydi. Şenol Güneş'in bir planı olduğunu gördük. Üstün değildi, ama bir planı vardı" diyen Beck maç sonrası futbolcuların yaşadığı hayal kırıklığı için "Bu duyguyu iyi biliyorum. İnterneti açmamak, gazete okumamak en iyisi. Mutlaka eleştiriler olacaktır" dedi.

Beck, "Önemli maçlar Mart'ta başlıyor. Beşiktaşlı futbolcularla konuştum, şampiyonluk istiyorlar" diyerek sözlerini tamamladı.

Son Güncelleme: 21.02.2018 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15