Aykut Kocaman'dan yönetime transfer raporu

Teknik direktörü Aykut Kocaman, sarı lacivertli ekibe transfer raporunu sundu. Kocaman'ın transfer raporu sonrası yönetim harekete geçti. Menajerlerden Fenerbahçe’ye bu bölge için, sözleşmesi bitecek futbolcu önerisi yağdı.

13 Aralık 2017 Çarşamba 13:13
Aykut Kocaman'dan yönetime transfer raporu

İşte o isimler...

THOMASSON: HER YERDE OYNAR

Aykut Kocaman’ın her zaman transferde önceliği Fransa Ligi olmuştur. Bu ligde Nantes forması giyen Adrien Thomasson da menajerlerin teklif ettiği isimlerden biri.

Ranieri’nin vazgeçilmezi olan 24 yaşındaki oyuncu her iki ayağını da kullanıyor, orta sahanın merkezinde, kanatlarda, hücuma ve savunmaya dönük her bölgede forma giyebiliyor. Thomasson, Lyon’un da radarında.

AYOUB: HIZLI VE TEKNİK

Fenerbahçe’ye bir öneri de Hollanda’dan geldi. Ajax altyapısından yetişen, 5 senedir Utrecht A Takımı’nda görev yapan Yassin Ayoub, enerjik yapısı ve hızıyla ön plana çıkıyor.

23 yaşındaki Faslı oyuncu, geçtiğimiz sezon 40 maçta 5 gol ve 12 asistlik istatistikleriyle transferin gözdesi oldu. Utrecht, Ayoub’u takımda tutmayı başarsa da yeni sözleşme imzalatamadı.

HOLZHAUSER: İKİ YÖNLÜ YILDIZ

Austria Wien forması giyen Raphael Holzhauser, müthiş performansıyla lige damga vurdu. 24 yaşındaki oyuncu orta sahanın ortasında her bölgede oynayabiliyor.

Avusturyalı oyuncu, 1.93 m.’lik boyu ve güçlü fiziğinin yanı sıra etkili şutları ve paslarıyla göz dolduruyor. Holzhauser, bu sezon 29 resmi maçta 9 gol atıp 10 asist yaparak tam anlamıyla takımını sırtladı. (Fanatik)

Son Güncelleme: 13.12.2017 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15